Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozhatnám helyre a dolgokat? Egyáltalán van még esély rá?
Figyelt kérdés
3 hónap után szakított a barátom, mert szörnyen viselkedtem vele, és kiábrándult. Szakítás után 1 hétig nem bírtam ki, hogy ne keressem, aztán le is rázott szépen, hogy felejtsem el. Úgy tettem, nem írtam neki, nem kerestem, ő mégis minden nap rámírt msn-en 1 héten keresztül, és hétvégére meccsére is lehívott, azt mondta, neki fontos. Elmentem a meccsre, ott odajött puszit adni, kedves volt nagyon. Aztán kibuktam, mert előtte nap ő azt mondta, hogy csak barát vagyok neki, és meccs utáni este megírtam, hogy ha csak barát vagyok, többet inkább ne írjon, ebből barátság úgysem lesz. Tegnap így tett, nem is írt. :( Mikor én ráírtam, tök flegma, szinte bunkó volt velem, azzal az indokkal, hogy én azt kértem, ne írjon. Hiába kértem bocsánatot, csak flegmázott. Nem tudom, mit tegyek. Olyan jól megvoltunk már (nem tudom, hogy csak barátilag-e), erre elrontom egy ilyennel. Hogy hozhatnám helyre? És azt, hogy 3 hónapig rosszul bántam vele? Annyira szeretem, 2 hete minden nap csak sírok, nem akarok nélküle lenni. :( De annyira fafejű. :S2010. okt. 12. 16:02
21/21 A kérdező kommentje:
Annyival vagyunk előbbre, hogy tegnap mindketten ottvoltunk egy buliban. Odamentem hozzá, és táncoltunk, meg is csókolt párszor, azonban full részeg volt, csak nézett ki a fejéből (persze azért megismert :D). Aztán hánynia kellett, én kikísértem, vele voltam végig, míg haza nem mentek. Mielőtt elmentek volna, én összefutottam egy csaj ismerősömmel, akivel ottvolt pár jófej srác, azonnal bemutatkoztak nekem, beszélgettünk, hülyéskedtünk, és ebbe a volt barátom is nyert egy kis betekintést véletlenül, ahogy puszit adtak, átkaroltak...stb. Mikor lelépett, csak intett egyet, és bunkón hátranézett... aztán felhívattam magam, mikor hazaért, és megkérdezte, miért hívattam fel magam. Kérdeztem: baj? Elkezdi baj, baj azok után, amiket ott más srácokkal műveltem (pedig csak ismerkedtem). Aztán olyan szöveget leadott, hogy megkeresi őket és szétveri mindegyiket, meg hogy utálja őket, milyen gyökerek (nem is ismeri őket :D)... én csak nevettem, de ő nagyon mérges volt, zavarta, hogy én ott ismerkedtem velük és közvetlen voltam más pasikkal. Megkérdeztem, hogy féltékeny-e, erre mérgesen azt mondta, igen. Csak nevetve kérdeztem, akkor miért hagyott ott, de nem válaszolt rá. Nem értem... én sem kellek, de közben meg ennyire féltékeny, ha más pasi közelében lát?
2010. okt. 14. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!