Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakibe már nem vagyok szerelmes az elég indok arra hogy szakítsak?
#9 A szerelem minden esetben elmúlik pár hónap alatt és szeretetté alakul.
Aki mást mond, annak nem volt még hosszú távú kapcsolata.
remélem neki is ez elég indok lesz.
Nem kell elfogadnia, hozzájárulnia! Te szakítasz, pont. Ez nem megszavazás kérdése.
13
Volt több több éves kapcsolatom is, sosem múlt el.
Az elmúlik, amikor görcsben van a gyomrod, 200 a pulzusod és semmi másra nem tudsz gondolni. De ez továbbra sem szerelem. Ez a megszállottság vagy fellángolás. Na ez elmúlik, mert ezeket a folyamatokat a test nem tudja fenntartani hosszú távon.
A valódi szerelem más és sosem lesz belőle csak szeretet.
Atya isten milyen kommentek.
A szerelem minden esetben elmúlik, egész egyszerűen nem létezik örökké tartó szerelem!!
Egyén függő, általában 2-3 év alatt szépen lassan teljesen átalakul, ilyenkor kezdhetnek el zavarni a "hibái", a "rossz" szokásai (amit lehet, hogy eddig is láttál de még azt is imádtad benne) és ismered meg valóban a párodat és derül ki, hogy valójában össze illetek e!
Ha ezt érzed a rózsaszínköd elmúlásával, hogy nem akarsz vele lenni akor nincs miről beszélni.
🤣🤣🤣
Jó szr kapcsolataid lehetnek, ha nálad mindenhol elmúlt a szerelem.
Meg ne hazudtoljal már, szerintem jobban tudom, mit érzek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!