Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt hogy megvert a párod?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy megvert a párod? Hány évesen? Meddig tűrted?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 15:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
23%
Ők hagyják ez van
2023. jún. 22. 15:56
 22/29 anonim ***** válasza:
31%

Mint a viccben, tudod...

Mit mondasz egy vérző orrú nőnek?

Semmit... Már kétszer elmondtad. :D

2023. jún. 22. 19:35
 23/29 anonim ***** válasza:
Volt egy udvarlòm, nagyon féltékeny volt ràm. Az elején mindenben a kedvemben jàrt, mundent megvett nekem. Aztàn telt mult az udô és megvàlltozott. Volt amikor ok nélkûl fel pofozott az utcàn, hogy valakire rà néztem. Szôrnyû féltékeny lett ràm, folyton vert, - allig tudtam megszabadulni tôle.
2023. aug. 21. 00:53
 24/29 anonim ***** válasza:
37%

Nah, akkor felvállalom és gyűlölhettek is amit teljesen megértek.

Az ilyen senkiházinak mint én is vagyok, el kell törni a kezét, ugyanazt kell csinálni velem, mint amit én tettem mással.

Ha leírom őszintén,mit tettem akkor is támadni fogsz, úgyhogy nincs veszíteni valóm.

Szánalmas alak vagyok!

Emeltem már kezet nőre.

Beteg állat vagyok.

Fel kell engem jelenteni.

Remélem egy nő sem fog kapcsolatba kerülni velem, mert nem érdemlek meg senkit sem.

Engem is jól meg kell venni!

2023. aug. 27. 18:24
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem, hál' istennek soha nem volt dolgom még ilyen férfival, egy pofon se csattant soha - pedig utólag nézve volt, hogy megérdemeltem volna, annyira provokatívan viselkedtem.
2023. aug. 28. 01:21
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem értem ezeket a nőket, kikkel állnak és fekszenek össze.
2023. aug. 28. 17:35
 27/29 anonim ***** válasza:

Volt. De verésnek nem mondanám, mivel egyetlen pofon volt. A többit nem vártam meg, ( aki az első pofon után az aktuális partnerrel együtt marad, annak nem fáj eléggé). ott helyben visszaütöttem, aztán szakítottam és leléptem. Nem érdekelt sem az üvöltözése, sem a könyörgése, sem az öngyilkossággal való fenyegetőzése.

10 hónapig voltunk együtt és ez a legvégén történt. De már 3 hónap után miután megkérte a kezem, elkezdett máshogy viselkedni. Féltékenykedni ok nélkül, lassanként kimutatta a foga fehérjét, mennyire bizonytalan, bizalmatlan, birtoklási és irányításmániás valójában. Addig jól játszotta a kedves aranyos pasit.

2023. aug. 28. 19:46
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
26. Senki nem gondolatolvasó, hogy egyből a másik fejébe lásson.
2023. aug. 28. 19:47
 29/29 anonim ***** válasza:
28 hát én fénykép alapján több pasiról megmondtam a tutit. Az az elvetemült "én vagyok a király mindenki más csak csicska" tekintet sugárzott róluk. Mikor közöltem a meglátásom a sok haver bari nekem esett a számukra vadidegen(ek) védelmében... mikor aztán előjött a hapsik valódi énje (mondom több esetről beszélek) persze a haver barik már elítélték és sóhajtóztak hogy hát" ki gondolta volna ezt?" mikor erre látványosan jelentkeztem, megint nekem estek hogy" légy magaddal elégedett, gratulálok... ahelyett hogy velünk együtt búsulnál"
2023. aug. 29. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!