Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy megvert a párod? Hány évesen? Meddig tűrted?

Mint a viccben, tudod...
Mit mondasz egy vérző orrú nőnek?
Semmit... Már kétszer elmondtad. :D

Nah, akkor felvállalom és gyűlölhettek is amit teljesen megértek.
Az ilyen senkiházinak mint én is vagyok, el kell törni a kezét, ugyanazt kell csinálni velem, mint amit én tettem mással.
Ha leírom őszintén,mit tettem akkor is támadni fogsz, úgyhogy nincs veszíteni valóm.
Szánalmas alak vagyok!
Emeltem már kezet nőre.
Beteg állat vagyok.
Fel kell engem jelenteni.
Remélem egy nő sem fog kapcsolatba kerülni velem, mert nem érdemlek meg senkit sem.
Engem is jól meg kell venni!

Volt. De verésnek nem mondanám, mivel egyetlen pofon volt. A többit nem vártam meg, ( aki az első pofon után az aktuális partnerrel együtt marad, annak nem fáj eléggé). ott helyben visszaütöttem, aztán szakítottam és leléptem. Nem érdekelt sem az üvöltözése, sem a könyörgése, sem az öngyilkossággal való fenyegetőzése.
10 hónapig voltunk együtt és ez a legvégén történt. De már 3 hónap után miután megkérte a kezem, elkezdett máshogy viselkedni. Féltékenykedni ok nélkül, lassanként kimutatta a foga fehérjét, mennyire bizonytalan, bizalmatlan, birtoklási és irányításmániás valójában. Addig jól játszotta a kedves aranyos pasit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!