Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy megvert a párod? Hány évesen? Meddig tűrted?

Én kifogtam egy bipoláris zavarral élő nőt. Eleinte aranyos volt, aztán észrevettem, hogy lassacskán minden nap iszik, majd volt olyan, hogy random felpofozott. Közöltem vele, hogy még egy ilyen és elfelejthet.
Hát volt ismét egy alkalom, akkor is csak egymással szemben ültünk és levert egyet. Elindultam ki az ajtón, elém állt és sírva könyörgött, hogy ne menjek el, majd ismét kezdett elborulni a tekintete és meg akart ütni.
Nyugodt természet vagyok. Ütött, lefogtam, az ajtó melletti falnak nyomtam, az ajtót kinyitottam és már kint is voltam. Szerencsére a lifthez már nem futott utánam.

13.
Ne is mond... volt öngyilkossági kísérlete, féltékennyé tett állandóan, manipulált, teljesen levitt az életről. Vannak ilyen elmebetegek.

Kilences vagyok!
Igen,mindig rettegett,hogy kiderül,mi együtt voltunk,hát kiplakátoltam vele a közösségi médiát.Majd akivel olyan a viszonyom és közös ismerősünk,elmeséltem,kiféle,miféle ember is ő valójában.
A feljelentést nem tettem meg ellene,pedig óriási arca van,simán megérdemelte volna...
Így visszatekintve örülök,hogy nem nekem kell vele egy lakásban élnem!!!

"...mikor az összecsalt pénzből vett lakásban..."
Ezt kifejtenéd, légyszi, akár privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!