Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt hogy megvert a párod?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy megvert a párod? Hány évesen? Meddig tűrted?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 15:22
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
87%
8.5 évig voltam együtt az exemmel. Már 2 év után össze költöztünk. Az elején nem is voltak problémák, hanem az utóbbi időkben már. Először csak kezet emelt rám, majd többször is megütött, aztán már a földön is rugdosott. Volt hogy hajnalok hajnalán az utcára menekültem előle. Kb 2 év terrorizálás volt ez, alig bírtam tőle megszabadulni. Utólag jöttem rá, mekkora egy nárcisztikus szaralak.
2023. jún. 18. 15:42
 2/29 anonim ***** válasza:
29%
Sose fogom az ilyet, mint az első megérteni.
2023. jún. 18. 16:15
 3/29 anonim ***** válasza:
88%

Aki sosem volt ilyenben, vagy nem látott ilyet közelről, az nem is fogja.

Az enyém a gyerek születése után pár hónappal kezdte el. Minden pénzem elszedte es elszorta, aztan arra probalt ravenni hogy en kérjek kölcsönöket, meg erőszakoskodjak szüleimmel hogy feltudjunk venni hitelt a lakásra. En meg ezt mar nagyon nem akartam. Akkor kezdte a verést. Kilépni is féltem, innentől kb 1 év mulva sikerült. De addig egyre rosszabb volt.

2023. jún. 18. 16:43
 4/29 anonim ***** válasza:
12%

Meg is érdemelted akkor.

Gondolom most is ilyen alakkal vagy, csak nem a földön rugdos.

2023. jún. 18. 16:45
 5/29 A kérdező kommentje:
Fura nem lehet könnyű tegnapelőtt a az egyik spar üzletben egy monoklis szép nőt. Elgondolkoztató...
2023. jún. 18. 16:49
 6/29 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyeneket a társadalom jobban meghurcolja mint a párja.
2023. jún. 18. 16:54
 7/29 A kérdező kommentje:
Én sajnáltam
2023. jún. 18. 16:55
 8/29 anonim ***** válasza:
13%
Dehogyis, jól néznék ki, egy nő megver..... xd
2023. jún. 18. 21:37
 9/29 anonim ***** válasza:
71%

Egyszer volt ilyen és utoljára.

Pofonok voltak,falhoz nyomás fojtogatással,illetve rángatás,lökdösés.

Annyit mondtam az illetőnek,miután szerencsére kiszanadultam a karjai közül,hogy lesz még ennek következménye.

Ami igaz,már nem beszélünk,de ha meglátnám valahol,még a nyálat is sajnálnám rá.Az élet meg amúgy is bünteti,szóval nekem ezek után végképp semmi dolgom vele.Gyűlölöm és pont.

2023. jún. 18. 22:38
 10/29 anonim ***** válasza:
81%

Exeim közül ketten okoztak direkt fizikai fájdalmat.

Az egyik az első barátom, hát elég furán kötődtem hozzá, igazából tudtam, hogy egy nagy szar az egész kapcsolat és ő egy bántalmazó rohadék, de nem szabadott ezt így kimondanom, mert mindenkinek adta a jófiút, mindenki azt gondolta róla, hogy milyen okos, türelmes, kedves, mennyire szerelmes belém és nem volt túl nagy önbizalmam és önismeretem, így azt hittem, én érzem rosszul, előtte meg ugye nem volt párkapcsolatom, így viszonyítási alapom sem volt, hogy milyen az, amikor a párod igazán szeret és jól bánik veled. Asszem 4 olyan alkalom volt, amikor erősen megszorította a kezemet/karomat, az egyik ilyen azért volt, mert szerinte bunkó voltam a mekis kasszással (!). Olyan meg többször volt, hogy lefogta az egész testemet, nem engedett el, amikor időt kértem tőle, hogy ne találkozzunk most egy ideig, vagy csak haza akartam menni egy veszekedés után. Hát az első ilyen az olyan 1 év körül lehetett, összesen 2 évig voltunk együtt.

A másik ilyen exem egy idegbeteg állat volt, de elfojtva, tehát inkább az ajtót csapkodta csak úgy, becsukás helyett, mint mást. De egyszer engem is majdnem. Nekiszorított a falhoz és láttam a szemében, hogy most gőzerővel fogja vissza magát, hogy ne üssön meg. AKkor szakítottunk, és szégyellem, de visszafogadtam, amikor egy nap után megkeresett, hogy ő szeret. Még utána egy hónapig voltunk együtt.

2023. jún. 19. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!