Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyagiak a férfi szemszögéből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagiak a férfi szemszögéből, ki fizet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem regen ert veget egy kapcsolatom ahol a baratom mindig mindent fizetett. ( kiveve nyaralasok, ott nagyjabol felesben mentek a dolgok, plusz neha meghivtam en is ebedre)

Az exem mindennap rendelt etelt es ilyenkor nekem is oda adta a telefont, hogy válasszak barmit és elvitt havonta 2x ettermbe ahol siman kerhettem bármennyi fogast es koktelt is. Ha mentunk vasarolni vagy vett maganak valamit akkor rogton gondolt ram is es meglepett valamivel. Hangsulyozta, hogy szeretne gondoskodni rolam es attol erzi jol magat, ha adhat es ami penzem van azt koltsem magamra, szepitkezzek, ruhak stb. Ez nekem jol esett es nonek ereztem magam, ot pedig csodáltam es szerettem ezert.

Most van egy uj baratom aki konkretan eddig fizetett 1-1 froccsot 2 randibol es megkérdezte masnap, hogy miert nem ajanlom fel, hogy fizetem en? Elmondtam neki is, hogy mihez voltam szokva es emiatt nem volt eszemben, de nekem imponal, ha a ferfi ezt megteszi ertem. Es rakerdeztem szeretne-e ha fizetnek neki valamit? Azt mondta nem csak kivancsi volt.

Ezutan elvitt valahova kajalni, de csak egy etelt kérhetem, inni is nagy nehezen hozott mikor mar mondtam, hogy kiszaradok, de ott sem kerdezte, hogy hozzon uj kort miutan megittam.

majd egyiknap velem akarta bujtatottan fizettetni a kettonk ebdejet. Vagyis a sajatjat, mert mondta rendeljek en pizzat otthonra a wolton keresztul. Mondtam, hogy o is be tudja irni a cimemet.. ez eleg dobbenetes volt, mert o talalta ki amugy hogy ehes es egyunk pizzat en mondtam is, hogy nem vagyok ehes, o ehet, es akkor mondta rendeljem meg neki…azota tobbszor is mondta, hogy annyi mindent megtesz ertem en meg semmit erte??! Azt feltelzelem arra a 3db 800ftos froccsre gondol, meg az egy db etkezsre. Ez a ferfi egyebkent idosebb is es tobb penze is van mint exemnek igy nem ertem.

Az erdeklne mas kalcsolatokban ez hogy mukodik? Minden megy felsben vagy ilyen kimondatlanul kb egalban? letezik meg olyan ferfi mint az exem akit orommel tolt el, ha adhat?

Exem nem volt gazdag gyerek, egyszeruen csak mindent megoszotta velem.

Biztosan gaz az en gondolkozásom is, de nekem annyira termeszetes, hogy a heti programunkon amikor iszunk 2 kor froccsot akkor gond nelkul meghiv a pasi vagy a heten 1x rendel nekem ebedet.

2023. jún. 18. 13:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
19 egy igazi kincs, a férfiak álma.
2023. jún. 19. 07:56
 22/23 A kérdező kommentje:
19, koszonom :) en is igy gondolom ahogy irod. Nincs kedvem talalkzni vele igy, amit tegnap csinált az nálam teljesen kiverte a biztosítékot … keresek mast :)
2023. jún. 19. 08:45
 23/23 anonim ***** válasza:
59%

22

Jól teszed!

21

Ha szarkazmus volt, akkor felesegül vettek, tehat annyira szar nő nem vagyok akkor - vekony sem vagyok pedig

2023. jún. 19. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!