Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megpróbáltam, nem ment, ez van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáltam, nem ment, ez van?

Figyelt kérdés

Megpróbáltam szakítani sokadszor a barátommal, de nem sikerült!

El kene menjek pszichológushoz, de nehezen férnék hozza, itt ahol vagyok es szégyellem is nagyon a helyzetem!

A baratom nem kapcsolatra való, legalabbis velem nem, mert megcsal, igazi toxikus kapcsolat.

Az eszem tudja, hogy azonnal kéne dobjam, de a testem kívánja a vele való együttlétet, az érintését

Próbáltam ismerkedni mással, de nem kívánom őket a hátam közepére sem, főleg nem szexuálisan, csak mint haver azt meg a pasik sértőnek tartják

Megpróbáltam elmenni mással, de nem adott semmit az együttlét inkább végig szenvedtem. De az most szerelmes lett belem es folyton találkozni akar en meg utasítom vissza, mert érzem, hogy a barátom kell es csak ő fog tudni kielégíteni, mert csak őt kívánom.

Nem tudok mit tenni, szenvedek, hiszem le akarom zárni a kapcsolatot, de nem megy.

Szégyellem es bújkalok magam elől is, elzárkóztam par hete hogy meditáljak es kapjak erőt, imadkozom is.

Sajnalom az új pasit is, de nem tudok vele mit kezdeni es az érzéseivel. Mikor mondja őket, elkap a panik, hogy nem tudom viszonozni őket es jaj istenem nem erzek semmit. Es meg mélyebbre kerülök a posványba, mert arra gondolok, h a toxikus barátomat szeretem lehet, vagy megszoktam vagy nem tudom es amiatt nem kell más

Nem tudom mar mi lehet.

Van par ötlet ?

Hálás lennek!

2023. jún. 18. 09:09
 1/6 A kérdező kommentje:
A baratom hallani se akar szakításról! Ezert egyedul kell meghozzam a döntést
2023. jún. 18. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem megcsalna a barátom nem állnék vele szóba többet!

Mert egész egyszerűen vizuális beállítottságú ember vagyok, és a hányinger kerülgetne attól, hogy belém tegye azt amit előtte egy másik nőbe mártogatott, miközben velem volt kapcsolatban. Nem feküdnék le vele többet, mert teljesen elveszíteném a bizalmamat felé, és bizalom nélkül nem szexelnék.

Meg amúgy is jobban aggódnék azon, hogy nem terjesztett e rám valamilyen nemi nyavalyát ha már a hátam mögött félrek*félt.

Nem is értem te hogy tudsz ezek után még vele maradni?

Ilyen jó a gyomrod?

Nekem elég ezeket tudatosítani magamban és máris kiszeretek a másikból.

Azt sem értem hogy miért kell a két sz@r lehetőség közül mindenáron választani?

Ennyire szexfüggő vagy?

Ha mindkettő rossza, nem kell egyiket sem választani! Nem kötelező!

2023. jún. 18. 09:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy szexfüggő vagyok, csak a barátomtól függök. Szerintem így általánosságban nem vagyok az
2023. jún. 18. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem első lépés lenne tényleg,hogy összeszedd magad és kilépj,közben szakember külső segítsége,végül pedig addig nem kezdeni senkivel semmibe,amíg gatyába nem rázod magad.

Jelenleg nem tiszteled,nem szereted magad,ezen pedig csak és kizárólag rengeteg akaraterővel tudsz változtatni.Anélkül széthullasz,mindenki lábtörlője leszel.

Holott biztos vagyok benne,hogy pontosan ugyanannyira megérdemled a boldogságot,mint bárki más!Csak saját magad tudsz segíteni önmagadon.Viszont ez nem egy megúszós meló.

2023. jún. 18. 09:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösz. Hat kétségbe vagyok esve, úgy érzem, hogy valami van, ami fölött nincs kontrollom, vagy legalabbis nem annyi amennyit szeretnék, vagy amennyit képzeltem. Kicsúszott a gyeplő es pontosan tudom, hogy mit kéne tennem, de nem tudom megvalósítani rettenetes
2023. jún. 18. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Pedig tudnál lépni,ha akarnál.

Nem fetrengenél az önsajnálatban,szimplán megpróbálnád a legjobbat kihozni magadból és az életedből.

2023. jún. 18. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!