Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsássak neki? . Aki egyszer megteszi félek többször is megfogja. Help

Figyelt kérdés
A Barátommal hivatalosan kb egy hete jöttünk össze. De elött is volt már valami. Nagyon szeretem őt. Szombaton voltunk bulizni és nagyon "berugott" ( abszint,martini,kalinka ) és odament hozzá az egyik csaj ismerőse és adott a szájára egy szájra puszit ; majd kavartak. A barátom a napokban mondta csak el és azt mondta h eddig csak azért nem mondta el mert fél h elveszít..Meg mondja hogy szeret és hogy sajnálja meg semmi érzelmi dolog nem volt benne. Nagyon szeretem de félek ha megbocsátok nekii akkor megint megfogja egyszer tenni. :S megbocsássak neki ?! mit tegyek ? :S
2010. okt. 12. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele, és keress egy normálisabb pasit... Mondjuk ez úgysem fog menni, a következő is pont ilyen lesz. Inkább maradj vele.
2010. okt. 12. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy egy a baráti körünk is : S
2010. okt. 12. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
:P hallod meg itta a komplett bár pultot és csak kavart ?XD szerzetes a csávó! XD am is 1 hét ... éppen bele fér h becsúszik 1 véletlen :P azt ne mondd h nálad nem fordult elő :P h 1 kicsit el szált a paci :P az ink a lol h későn mondta el de az is érthető:P bocsájtottam én meg már keményebb dolgokat is és utána nem is volt problem :P [mármint ne ma csávónak mert az kapott az arcába XD] de attól függetlenül 2 évig utána nem volt semmi baj :P
2010. okt. 12. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
43%

Persze rögtön dobni kell? Bocsáss meg neki. Ha nem érdekelnéd, el se mondta volna. Jobb lett volna ha mástól tudod meg? Arra nem gondolsz, h azért mondta el, mert Téged szeret, és nem akarta, h más mondja el máshogy, és vége legyen? Nem! Azért mondta el, mert lelkiismeret furdalása volt emiatt, ha nem vallja be akkor is. Bocsáss meg neki, viszont kösd a lelkére h nem csinál többé ilyet.

Hülyeség: jajj megcsinálja megint juj de durvaaaa akkor dobom is a f*szba. Hány éves vagy te? 13? Legalábbis értelemben ott tartasz. Ha meg ennyi eszed van, h rögtön arra gondolsz, h úgy is fogja megint, akkor most dobd a faszba, ne tedd tönkre a lelkét a te parás gondolkozásoddal! 16F

2010. okt. 12. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem maradj a sráccal. ha én pasi lennéék és megcsalnám a barátnőmet akkor csak akkor szólnék neki ha valóóban szeretem és nem tudok neki hazudni!! ha viszont nem szeretném annyira akkor nem mondanám el, és úgy lennék vele... h elvagyok evvel a csajjal de belefér ha párszor mással is kavarok... (bár lehet h hülyeség)

de piássan az ember csinál nagy hülyeségeket... amiket nem gondol komolyan, vagy józonul nem tenne meg. persze az h részeg nem mentség arra amit csinált. de ha belegondolsz az h elmodta h ezt csinálta azt jelenti h nem akar/nemtud téged átvágni! szval szeret... persze a te döntésed h mit teszel, de az elején vagytok még sztem ha többször nem fordul elő ezt megbocsájthtod neki :)

PERSZE AMI FONTOS:

csak akk maradj vele ha eltudod felejteni amit csinált mer ha velemaradsz és folyton emiatt veszekszel vele annak eggyáltalán nincs értelme!!!

ha vele maradsz akk viszont sztem hagyd h egy kicsit kaparjon érted ;) ne add meg magad könnyen! tudnia kell h nem szórakozhat veled...

remélem tudtam segíteni :)

14/L

2010. okt. 12. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szoktasd le a rendszeres lerészegedésről. :)
2010. okt. 12. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!