Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsássak neki? . Aki egyszer megteszi félek többször is megfogja. Help
Persze rögtön dobni kell? Bocsáss meg neki. Ha nem érdekelnéd, el se mondta volna. Jobb lett volna ha mástól tudod meg? Arra nem gondolsz, h azért mondta el, mert Téged szeret, és nem akarta, h más mondja el máshogy, és vége legyen? Nem! Azért mondta el, mert lelkiismeret furdalása volt emiatt, ha nem vallja be akkor is. Bocsáss meg neki, viszont kösd a lelkére h nem csinál többé ilyet.
Hülyeség: jajj megcsinálja megint juj de durvaaaa akkor dobom is a f*szba. Hány éves vagy te? 13? Legalábbis értelemben ott tartasz. Ha meg ennyi eszed van, h rögtön arra gondolsz, h úgy is fogja megint, akkor most dobd a faszba, ne tedd tönkre a lelkét a te parás gondolkozásoddal! 16F
szerintem maradj a sráccal. ha én pasi lennéék és megcsalnám a barátnőmet akkor csak akkor szólnék neki ha valóóban szeretem és nem tudok neki hazudni!! ha viszont nem szeretném annyira akkor nem mondanám el, és úgy lennék vele... h elvagyok evvel a csajjal de belefér ha párszor mással is kavarok... (bár lehet h hülyeség)
de piássan az ember csinál nagy hülyeségeket... amiket nem gondol komolyan, vagy józonul nem tenne meg. persze az h részeg nem mentség arra amit csinált. de ha belegondolsz az h elmodta h ezt csinálta azt jelenti h nem akar/nemtud téged átvágni! szval szeret... persze a te döntésed h mit teszel, de az elején vagytok még sztem ha többször nem fordul elő ezt megbocsájthtod neki :)
PERSZE AMI FONTOS:
csak akk maradj vele ha eltudod felejteni amit csinált mer ha velemaradsz és folyton emiatt veszekszel vele annak eggyáltalán nincs értelme!!!
ha vele maradsz akk viszont sztem hagyd h egy kicsit kaparjon érted ;) ne add meg magad könnyen! tudnia kell h nem szórakozhat veled...
remélem tudtam segíteni :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!