Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigy vagyok a múltjára, nem éltem ki magam?
Sziasztok! Friss kapcsolat. Múlthéten felhozta az ex témát mert ő szerette volna elmondani, igaz kértem hogy ne tegye de csak belementem a végén a mesélésbe. Volt neki 3-4 srác akivel összejárogatott, meg 1-2 egyéjszakás, komolyan kapcsolata egy sem. Pontosabban egy, amiben elvesztette a szüzességét de a szavaiból úgy vertem ki hogy nem nagyon számított komolynak az a kapcsolat sem. Ja plusz a bulis csókolózások, de azokat nem részletezte hogy mennyi… Na mindegy. Nem is lenne ezzel bajom, pontosabban tudom hogy nem kéne bajnak lennie hiszen 22 éves, nem várhatom hogy szendeszűz legyen házasságig, viszont nekem valami iszonyatos fájdalmam van azóta és csak ezeken jár az eszem, lehet azért mert nekem egyetlen egy hosszú kapcsolatom volt, azon kívül még egy csók sem. Irigy vagyok a múltjára és úgy érzem nekem is hiányzik az hogy kelljek. Viszont őt nem akarom elveszíteni, túl sokat jelent már most. Mit javasolnátok, mivel hessegessem el ezeket a dolgokat, miben tud ő segíteni hogy jobbnak érezzem magam mellette?
23f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!