Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Irigy vagyok a múltjára, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigy vagyok a múltjára, nem éltem ki magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Friss kapcsolat. Múlthéten felhozta az ex témát mert ő szerette volna elmondani, igaz kértem hogy ne tegye de csak belementem a végén a mesélésbe. Volt neki 3-4 srác akivel összejárogatott, meg 1-2 egyéjszakás, komolyan kapcsolata egy sem. Pontosabban egy, amiben elvesztette a szüzességét de a szavaiból úgy vertem ki hogy nem nagyon számított komolynak az a kapcsolat sem. Ja plusz a bulis csókolózások, de azokat nem részletezte hogy mennyi… Na mindegy. Nem is lenne ezzel bajom, pontosabban tudom hogy nem kéne bajnak lennie hiszen 22 éves, nem várhatom hogy szendeszűz legyen házasságig, viszont nekem valami iszonyatos fájdalmam van azóta és csak ezeken jár az eszem, lehet azért mert nekem egyetlen egy hosszú kapcsolatom volt, azon kívül még egy csók sem. Irigy vagyok a múltjára és úgy érzem nekem is hiányzik az hogy kelljek. Viszont őt nem akarom elveszíteni, túl sokat jelent már most. Mit javasolnátok, mivel hessegessem el ezeket a dolgokat, miben tud ő segíteni hogy jobbnak érezzem magam mellette?

23f

2023. jún. 16. 16:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Öcsém" vagyok újra :D utolsó, ez tény, nem vagyunk egyformák. De szerintem akkor is feszültségforrás a más jellegű kapcsolati múlt.

Nekem 3 komoly kapcsolatom közül az elsőben ugyanazt éltem át mint a kérdező, egy pokoljárás volt. A másodikban kb. ugyanaz volt a múltunk, sokáig működött jól és soha nem volt igazi balhé a múlt miatt. A harmadik pedig olyan szinten volt féltékeny arra hogy egyáltalán létezett a második, hogy végül amiatt mentünk szét.

Szóval a mai eszemmel azonnal abbahagynám az ismerkedést ha kiderülne hogy nem nagyjából ugyanazokat élte át a leányzó.

2023. jún. 18. 09:12
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

7) "az ilyen csaj = ribó, nagyon-nagyon sokat kellene már a párkapcsolat előtt dolgoznia, ami a korotok miatt szinte lehetetlen, hogy ezt ledolgozza."

Mekkora bohóc vagy te 😂😂😂

2023. jún. 19. 16:34
 13/22 anonim ***** válasza:
53%

Irigy is vagy és persze nem vagy szerelmes se.

Miért nem szakítasz vele és keresgélsz szexre nőket? ^^

Azért, mert attól félsz, hogy nem akad, mi? 🤣🤣🤣

2023. jún. 19. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:
15%

Egy férfi addig ne nősüljön meg ameddig nem elte ki magat!

Én nő létemre egy kezemen meg tudom szamolni hany ferfival voltam, a párom biztos forrasbol tudlm h vt vagy 40 novel..de en ennek ugy orultem amikor megtudtam!! Mert mondta, hogy mar eleg volt neki a kalandokbol es komoly kapcsolatra vagyik, 30 eves egyebkent.

Egyébként nem akarom a leanyzot megbantani, de azert nem egy ritka kincs..dugtak 3an 4en felvaltva mikor ki, buliban vitte aki akarta..hat..es te még szeretnel élni..szerintem ilyen fiatalon éld ki magad aztan ha ugy erzed, ahogy az en parom is, hogy szeretnel elkotelezodni ugyis fogsz talalni magadnak nőt..

A ferfi ismeroseim is elmondtak, hogy azok mind megbantak akik nem eltek ki magukat mielott elkotelezodtek volna..

2023. jún. 19. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

"Egy férfi addig ne nősüljön meg ameddig nem elte ki magat!

Én nő létemre egy kezemen meg tudom szamolni hany ferfival voltam, a párom biztos forrasbol tudlm h vt vagy 40 nove"

Semmi önbecsülés :D

Viszont örülök az ilyen nők létezésének, ti legalább elviszitek a szemetet, és nekünk önbecsüléssel, erkölcsel, tartással rendelkező nőknek, nem akadnak az útjába az ilyen ribik, mint a férjed.

2023. jún. 19. 20:18
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat, hogy sok nőnek kellene a ferjem mert izmos, okos, jó kiállású, életrevaló és az egzisztenciaja is rendben van.

Szìvesen!!😁😁

2023. jún. 19. 20:32
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

14 a nőket illető résszel egyetértünk, a férfiakéval nem.

Én - azt hiszem- tipikusan az vagyok aki "nem élte ki magát". Volt egy egy év alatti aztán rögtön utána egy tíz év fölötti hosszúságú kapcsolatom. Mikor szétmentünk az utóbbival, egyrészt padlón voltam, másrészt vártam a pillanatot amikor majd kedvem lesz "kíélni" magam.

Vártam és vártam.

Még mindig vártam és nem jött el 😅

Aztán újra szerelmes lettem és rájöttem hogy csak a minőség érdekel. (Össze is jöttem a kiszemeltemmel.)

Sok mindent megbántam abban a tizenpár évben: kibeszéletlenségeket, türelmetlenséget, gyávaságot.

De azt, hogy nem voltam több nővel mint egyetlen egy, azt egy percig se.

Még mindig nem.

2023. jún. 19. 20:33
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Na de ha szingliseged alatt egy jó nő felajanlja neked magat, akkor nemet mondtal volna neki? És kìvánod mert jó nő és eppen nincs senkid? Letargyalod vele h csak szex h utana ne legyen sertodes és a nő belemegy? A ferjem eseteben igy volt..elt a lehetosegekkel, DE! Mindig megvalogatta, tudok azokrol a nokrol es nem a legaljabol valasztott. Itt én nem őt akarom fényezni, nem ez a cél, hanem Nálam egy plusz pont ha tudom h szamara eleg volt a nőzésből, de kinek mi..
2023. jún. 19. 21:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy valaki "élni akar" és az is, hogyha a másik fél miután "kiélte magát" de ő nem azt művelte nem zavarja.

Itt az a probléma, hogy a kérdező irigy a saját barátnőjére, hogy szexelt, csókolózott jó pár emberkével, míg ő csak egy emberrel tapasztalta ezt meg, DE vele marad, mert a barátnő biztos lyukat jelent számára ahelyett, hogy szakítana.

2023. jún. 19. 21:08
 20/22 anonim ***** válasza:

18 nem tudom, ahhoz legalább egy szalmaszálat keresztbe kellett volna tennem, hogy bárki is fölajánlkozzon. Nem tettem. A kiszemeltjeimet (igazából több is volt) volt hogy kívántam, más nőkkel nem foglalkoztam. Ha bármelyikük hanyatt vágta volna nekem szerintem max egy instant kiábrándulás lett volna, semmi "kiélés". De nem vagyunk egyformák, én ezt elfogadom. Nekem is volt olyan időszakom amikor hittem ebben a kiélősdiben, azt hiszem maga a hosszú párkapcsolat volt aminek hatására ez az érzés eltűnt. De ebben sem kell hogy egyformák legyünk :)

A kérdező meg szerintem is lépjen új utakra. Majd út közben rájön hogy a sok nő az amire vágyik vagy belecsöppen egy olyan kapcsolatba ahonnan nem is akar szabadulni... vagy egyik se és teljesen más jellegű útra tér. Próbálkozni kell.

2023. jún. 19. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!