Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azokhoz a női sorstársakhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokhoz a női sorstársakhoz szól a kérdésem, akiknek a párja merevedési problémákkal küzd vagy teljesen impotenssé vált. Hogy lehet ezt testileg, lelkileg feldolgozni? Én csak hüvelyi úton érzem teljesnek az együttlétet.

Figyelt kérdés
Tudott változni a dolog a párotoknál? (Nem cukorbetegség áll a háttérben, ezt már kivizsgáltattuk.) Lehet magömlést előidézni egy lankad pénisznél még, ha már behatolásra képtelen is? 20 éve vagyunk házasok, mind a kettőnket nagyon megvisel a helyzet..

2023. jún. 16. 09:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
Csak ilyen kapcsolatban bennelenni nőként nagyon önbizalomromboló. Én ezért is léptem ki.
2023. jún. 16. 13:24
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
Van, nem vizsgáltatta még ki magát, de majd lehet eljutunk odáig. Kicsit összetettebb nála a helyzet, az elmúlt években voltak pánikrohamai és depresszió is volt a képben, szerencsére ezek már csak a múlt és rendben van. Antidepresszáns már régóta nem vesz be, teljesen kiütötte régen és szüksége sincs rá. Benzot szed még az elalváshoz. Ennek tudom, hogy vannak mellékhatásai, ha elkezd hatni, akkor ott már tuti nem lesz szex. Most volt egy nagyon stresszes időszaka is, ami mindig ott volt plusz tehernek. Az önbizalma a béka feneke alatt volt, ezt szerencsére egyre jobban sikerült feltornázni, a gátlásosságát egész jól levetkőzni. Nála sok eséllyel lelki oka is van, mert amúgy be tudom annyira indítani, hogy teljesen kemény legyen. Előttem csak alkalmi kapcsolatai voltak, ahol annyira nem érezte a nyomást, mint velem. Szeretné ha nekem nagyon jó lenne minden, de pont emiatt mindent túlgondol és fél, hogy nekem fájdalmat okoz (szűz vagyok). Ezt az egészet nem írom a saját számlámra, őt sem hibáztatom. Nem vagyunk még olyan régóta együtt, de ez még fog változni. Egyre kevésbe van a benzora is szüksége, az egyetem végére lett egy normális napirendje és az alvással is egyre kevésbé van már gondja. Ezt maga miatt és miattam is elhagyja, éppen folyamatban van. Utánam kiderül, hogy milyen irányba változik a helyzet
2023. jún. 16. 13:54
 13/28 anonim ***** válasza:
40%
Szexuálpdzichológus a párodnak és rengeteg lelki támogatás. Esetleg Liderint vehet vagy Viagrát vehet mellé. De ha nem tudod támogatni, és nincs türelmed ehhez, akkor inkább most hagyd el, mint később. Bocsi, férfiként válaszolok. Meg remélem nem az van amit fiatalon átéltem ilyen problémával, hogy ilyen ügyben távol voltam, tudta hol vagyok és akkor a Szia helyett az volt az első kérdése: Hol voltál eddig?
2023. jún. 16. 15:08
 14/28 anonim ***** válasza:
40%
Előző válaszoló vagyok, ja amúgy azóta megoldódott, de ebbe mindkét félnek időt és energiát kell fektetni, és a mai világban pénzt is sajnos.
2023. jún. 16. 15:10
 15/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. 7-es: Ez valami katasztrófa lehetett. Valami elviselhetetlenül megalázó és bántó, nagyon felkavart a sztorid. Őszintén sajnálom, hogy ezt kellett átélned. Gyógyszert nem próbált még, alapvetően elég rossz érzéseink és tapasztalataink vannak minden nemű kémiai gyógyszerrel szemben, de ha nem lehet elkerülni, akkor meg kell próbálni. Tudom, utána lehet a neten, de a személyes tapasztalat mindig erősebb. Hogyan hatnak ezek a gyógyszerek? X órával együttlét előtt kell bevenni, és akkor ez azt okozza, hogy nemi vágytól függetlenül is merevedést okoz nála? Mennyi ideig tart a hatása? Ugyanannyi ideig fogja bírni vele a szexet, mint egyébként? Vagy gyorsabban, lassabban megy el vele? Ezt sokat mérlegeltem magamban, hogy ez mennyire személyes kudarcom vagy sem, de nem gondolom, hogy én rosszul teljesítek és emiatt lenne. De azt azért borzasztó rossz látni, hogy mennyire kínlódik amiatt, hogy vágyik rá, de nem megy. Terápiákon voltunk, igaz nem sokon, de nem hozott áttörő eredményt. Nekem annyira nem hiányzik a szex, én el tudom fojtani magamban a vágyat, lehet hogy ez is lesz, de azért jobb lenne valami megoldást találni. Mi már nem vagyunk annyira fiatalok, de az megráz, hogy ilyen fiataloknál - egyetemista korban is probléma ez. A párom egyébként nagyon erős libidóval rendelkezett/rendelkezik. Amikor fiatalabbak votunk, volt olyan, hogy egyetlen nap tizenötször ment el. Ehhez képest ez a mostani helyzet egy másik univerzum. Neki nem kellett érintés ahhoz, hogy felálljon, állandóan, magától meg volt ez neki... Póbáltam a kütyüket, de nekem nem jönnek be. Egy műanyag bennem, az nem egy élő ember. A csiklómon keresztül meg nem tudom miért, de egyszerűen nem tudok csúcsra jutni.. Ráadásul nekem hüvelyileg is sokkal hosszabb idő kell, egy rövid, korai magömléses numerával nem tudok kielégülni...
2023. jún. 16. 16:08
 16/28 anonim ***** válasza:
40%
13-as és 14-es férfi válaszoló vagyok. Én 2 helyre is jártam egyszerre. Természetesen ha szükséges privátban megadom az elérhetőséget, de az idő. Az már más kérdés, hogy azért a nőért nem érte meg, aki mellett akkor voltam, de hosszú távon is segíthet. Viszont minden esetre időbe és pénzbe kerül.
2023. jún. 16. 16:22
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok, #7 ilyen velem is sokszor volt. Oráltól kemény, akkor is, ha ő adja, aztán ha puncit érzékel, offos. Meg hogy gumit fel akarjuk helyezni, aztán abban a pillanatban lekonyul. Aztán ezt azzal magyarázzák, hogy sok idő telt el azóta, hogy kézzel/szájjal csináltam és így volt ideje gondolkodnia a f.asznak aztán elment a merevedés :D Ja, lehet az vagy 5 mp is, hogy a kezembe veszem az óvszert, kinyitom, és próbálom felhúzni. De az se kutya, amikor egy ideje bennem van, aztán lekonyul. Amikor az egyik exemmel először lefeküdtem, neki az első volt, én már nem voltam szűz. Hár már olyan 3-4 hét után próbálkoztam vele, de nem sikerült, aztán még párszor megpróbáltuk, de mondta, hogy inkább beszéljük meg, hogy pontosan mikor lesz, hogy fel tudjon rá készülni, nagyon romantikus, tényleg :D Na de valamennyire bejött, mert belém tudta tenni. Mozogtunk kb öt percet, majd lekonyult, kérdeztem mi a baj, máshogy csináljuk? Azt mondja, nem tudja mi a baj... Majd letépte magáról a gumit és gyorsan a kukába dobta és mondta, hogy "nem vettem észre, de elélveztem". Hát én nem voltam teljesen nyugodt, egyrészt elég random volt, másrészt én mindig ellenőriztem a gumit, hogy nem szakadt-e ki. Úgyhogy amíg ő a mosdóban volt, kikukáztam és üres volt :D Értitek, egy csávó játszotta meg nekem az orgazmust :D

De a párom életem szerelme, nála ez nem zavar egyáltalán, ha kicsit le kell állni, hogy újra felállítsuk, olyan 10 mp szünet van néha. Már egy fél éve biztos nem volt ennél több, és ez se minden alkalommal volt. Meg ő tényleg tesz azért, hogy álljon neki. Ha épp úgy érzi, nem nagyon áll, bevesz gyógyszert, attól meg 2 napig nagyon áll neki és le sem száll rólam :D Meg nem érzek nála hiányt. Illetve az a jó benne, hogy nem sül el hamar, mindig én élvezek el előbb.

2023. jún. 16. 16:22
 18/28 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy akinek ilyen potencia problémája volt, annál csak egy adott partnernél fordult elő, vagy másnál is? A következő partnernél már nem volt probléma?
2023. jún. 16. 16:27
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja nem írtam le, 4 hónap után tudtam 5 percet dugni az exemmel :D
2023. jún. 16. 16:27
 20/28 anonim ***** válasza:
57%
A férjemnek nem volt ilyen problémája, de a gumival neki sem ment. Ez a néhány másodperc elég, hogy megtörje az intimitást. Vagy ha túl sok dolgon jár az esze, és nem képes 100 %-ban koncentrálni. Aztán jön a megfelelési kényszer, ami végképp hazavágja az egészet.
2023. jún. 16. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!