Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz a női sorstársakhoz szól a kérdésem, akiknek a párja merevedési problémákkal küzd vagy teljesen impotenssé vált. Hogy lehet ezt testileg, lelkileg feldolgozni? Én csak hüvelyi úton érzem teljesnek az együttlétet.
#6 vagyok, #7 ilyen velem is sokszor volt. Oráltól kemény, akkor is, ha ő adja, aztán ha puncit érzékel, offos. Meg hogy gumit fel akarjuk helyezni, aztán abban a pillanatban lekonyul. Aztán ezt azzal magyarázzák, hogy sok idő telt el azóta, hogy kézzel/szájjal csináltam és így volt ideje gondolkodnia a f.asznak aztán elment a merevedés :D Ja, lehet az vagy 5 mp is, hogy a kezembe veszem az óvszert, kinyitom, és próbálom felhúzni. De az se kutya, amikor egy ideje bennem van, aztán lekonyul. Amikor az egyik exemmel először lefeküdtem, neki az első volt, én már nem voltam szűz. Hár már olyan 3-4 hét után próbálkoztam vele, de nem sikerült, aztán még párszor megpróbáltuk, de mondta, hogy inkább beszéljük meg, hogy pontosan mikor lesz, hogy fel tudjon rá készülni, nagyon romantikus, tényleg :D Na de valamennyire bejött, mert belém tudta tenni. Mozogtunk kb öt percet, majd lekonyult, kérdeztem mi a baj, máshogy csináljuk? Azt mondja, nem tudja mi a baj... Majd letépte magáról a gumit és gyorsan a kukába dobta és mondta, hogy "nem vettem észre, de elélveztem". Hát én nem voltam teljesen nyugodt, egyrészt elég random volt, másrészt én mindig ellenőriztem a gumit, hogy nem szakadt-e ki. Úgyhogy amíg ő a mosdóban volt, kikukáztam és üres volt :D Értitek, egy csávó játszotta meg nekem az orgazmust :D
De a párom életem szerelme, nála ez nem zavar egyáltalán, ha kicsit le kell állni, hogy újra felállítsuk, olyan 10 mp szünet van néha. Már egy fél éve biztos nem volt ennél több, és ez se minden alkalommal volt. Meg ő tényleg tesz azért, hogy álljon neki. Ha épp úgy érzi, nem nagyon áll, bevesz gyógyszert, attól meg 2 napig nagyon áll neki és le sem száll rólam :D Meg nem érzek nála hiányt. Illetve az a jó benne, hogy nem sül el hamar, mindig én élvezek el előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!