Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátomat hogy sokszor mondom neki hogy szexelnék vele?

Figyelt kérdés

Ma mondta hogy zavarja az hogy túl sokszor mondom neki random pillanatokban hogy szexelnék vele.. azt hittem ez tetszene bármelyik férfinak de ezek szerint nem.:/

Az is zavarja hogy csak úgy odanyúlok neki mondjuk filmezés közben.

Komolyan mondom nem értem.

Én amit gondolok azt egyből ki is mondom ezért nem is gondoltam volna hogy ez probléma lehet. Vissza kéne fognom magam? De fordított esetben nekem is jól esne ha ennyiszer mondaná.. nem értem :( 1 éve vagyunk együtt, én 23 ő pedig 21 éves

2023. jún. 15. 22:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%

Vannak akit kiabrandit ha egy nőn nincs mit hódítani, nem vadászhat, vagy nincs egy hullámon vele és nem érez rá, mikor van helyzet éa mikor hagyja békén a másikat.

Amugy nekem is volt ilyen pasim hogy úgy éreztem nem kezdeményezhetek mert jóformán lenézett akkor egy lábtörlőnek aki szexet akar.

Az összes többi pasimnál nem volt ilyen, random volt szex mindig spontán, mert úgy alakult vagy ráérzés szerűen, nem volt ilyen soha.

2023. jún. 16. 05:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Kanos csaj vagy, ha rányulsz a brére
2023. jún. 16. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha egy pasinak,aki,hozzáteszem,mondjuk makk egészséges,azt mondani kell egy nőnek,főleg ugye a párja vagy,hogy sexelnél vele,és akkor sem ugrik... Hát azt nem is értem...!

Nekem mondjuk szingli pasiként mondani sem kéne,sőt,lehet Te tolnál el többször,hogy nyugi,most volt nemrég...

Tehát: Vagy nem kíván a barátod/párod,vagy van neki más,akit esetleg ápolgat,vagy az utsó tippem:meleg,vagy bisex!

Mert szerintem(pedig nem is láttalak) biztosan sexy,izgató,s kívánatos,dekoratív nő vagy!!!

2023. jún. 23. 04:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lehangoló, hogy még egyes férfiak szerint is az az alap férfi hozzáállás, hogy bármikor bárhol, bármennyire nyitott a szexre. Azt hittem ezt a boomer felfogást már sikerült meghaladnunk és kiderült, hogy a férfiak is érző emberi lények...
2023. jún. 23. 09:29
 15/16 anonim ***** válasza:

14-es,amíg sok ilyen nő van,addig lesz sok ilyen férfi is,amire van igény!

Te ugyan így gondolkodsz,de más ember máshogy,ezért miért kell elitélni?

Csak kérdem!

Nem vagyunk egyformák szerencsére!!!

2023. jún. 23. 10:09
 16/16 anonim ***** válasza:
15, pontosan. Épp ezért nem kell olyat állítani, hogy az a férfi aki nem indul be erre az beteg, hűtlen, vagy homoszexuális:D
2023. jún. 23. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!