Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akaratomon kívül sokat idegesí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akaratomon kívül sokat idegesítem a barátomat. Miért nem hagy el akkor?

Figyelt kérdés

Látom rajta, hogy idegesíti, ahogy mozgok, ahogy beszélek. Néha el is szakad nála a cérna, például mikor beszélgetünk néha visszakérdezek vmit akkor már mérges, kiabál, hogy értetlen, meg süket vagyok.

Ha ennyire bosszantó vagyok akkor miért nem szakít velem? Nem kötelező velem lenni, ha ennyire idegesítő vagyok számára.

2023. febr. 13. 20:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Te miért vagy még ott?
2023. febr. 13. 20:28
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Biztosan nem viselnék el ilyen bánásmódot!...
2023. febr. 13. 20:30
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Azt en sem értem.hogy elhisegult kiábrándult emberek miért a masiktol a szerelmestől a kötődőtől varják azt hogy ő szakitson? A szerelmes kapcsolatot menteni akar, az elengedést kerüli es az fájó, a nem szerelmes mi a sz.rert nem lép ki ha neki a szakitás úgyis csak megkönnyebbülés lenne?
2023. febr. 13. 20:31
 4/18 anonim ***** válasza:
47%

Velem is ilyeneket tettek hogy latszik hogy nem is szeret, én sírok nekem fáj és még én szakitsak?

Miért azt kenyszeritik szakítani aki nem akar aki tenne aki a kapcsolatot éltetné? Miert nem a kapcsolat tönkretevője húz a fr.ncba el magától?

2023. febr. 13. 20:33
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Az ágyban nem számít neki hogy idegesítő vagy, csak kiélje a vágyait a testeden!
2023. febr. 13. 20:35
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert szexre jó vagy és persze nincs más a képben.

De nem értem miért ez a kérdés.

Miért nem inkább az, hogy pl.

"Ugye jól teszem, hogy szakítok a párommal?"

Mire vársz? Nem szeret, nem tisztel, neked ebben mi jó van?

2023. febr. 13. 20:37
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Ez úgy hangzik, mint egy bántalmazó kapcsolat. Valószínűleg kiskorodban hozzászoktál, hogy az szeret, aki bánt.
2023. febr. 13. 20:37
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Leírásod alapján, nem szeret a barátod, valòszínű szex miatt van veled, neked meg sajnos nulla az önbecsülésed, így vele maradsz amíg nem dob.
2023. febr. 13. 20:48
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

Jaj sajnos éreztem már így is pasi iránt.

Nem is tartott sokáig, befejeztem vele, mert nem ezt érdemelte.

2023. febr. 13. 21:51
 10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, mert te normális és rendes vagy.
2023. febr. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!