Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akaratomon kívül sokat idegesítem a barátomat. Miért nem hagy el akkor?
Figyelt kérdés
Látom rajta, hogy idegesíti, ahogy mozgok, ahogy beszélek. Néha el is szakad nála a cérna, például mikor beszélgetünk néha visszakérdezek vmit akkor már mérges, kiabál, hogy értetlen, meg süket vagyok.
Ha ennyire bosszantó vagyok akkor miért nem szakít velem? Nem kötelező velem lenni, ha ennyire idegesítő vagyok számára.
2023. febr. 13. 20:26
11/18 anonim válasza:
Hagyd el! Ne csináld ezt magaddal, ha ő nem gondolja, hogy te nem ezt érdemled, akkor gondold te!
12/18 anonim válasza:
Csak használja a testedet, de nincs türelme hozzád. Én inkább azt kérdezném meg, hogy miért nem hagyod ott, ha nem vagy megbecsülve egy kapcsolatban?
14/18 anonim válasza:
#12 Lehet, hogy az a típus, aki képtelen kilépni egy kapcsolatból, inkább szenved, mert ahhoz szokott.
15/18 anonim válasza:
Mert nem tudsz alkalmazkodni ahogy az ide írogató femcelek is azért lettek kidobva.
16/18 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, mert nagyon is próbáltam alkalmazkodni!
2023. febr. 14. 17:07
18/18 anonim válasza:
17 nem ismered azt amikor fejen is állhatsz a másiknak akkor is belédköt? Tipikusan jellemző a kiábrándultakra elhidegültekre hogy csinálhat bármit a párja se lesz jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!