Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi ezt?
Megismertem egy pasit, laza kapcsolatnak indult, megmondta, hogy nem akar semmi komolyat csak összejarast. En sem akartam semmit tőle. En pont kilépőfelben voltam egy kapcsolatból, ahol a baratom félre járt. Es nem volt erőm szakítani.
Gondoltam a közös programok ezzel az új baráttal hozzásegítenek a szakításhoz
Parszor le is fekudtem az újjal, es kerdeztem ha szeret e ? Kíváncsiságból . Azt mondta az túlzás lenne mondani, csak kedvel.
Én ezek utan meg talalkoztam szexre a vllt barátommal, amire az új féltékenyen reagált es azt mondja, hogy megcsaltam es nagyon szomorú lett
Mi a helyzet ezzel az emberrel, mit érez irantam?
5# szoval tobbszor megcsalt? Megis elfogadtad azt, amilyen o, nem dobtad ki.
mindig faxra vagytal, valld be nyugodtan!
10 es, könnyu fröcsögni es jaj milyen egyszerű, szakíts es felejtsd el, hat nem volt könnyu szakítani!
Honnan tudod te, milyen erzes volt számomra, mikor kiderült, h folyton csal?
Ja, inkabb kerültem volna a diliházba, hogy neked jó véleményed legyen rólam!
Mit tudod te ez milyen fajdalom volt es hogy próbáltam ezen túltenni magam?
Tettem amit tudtam!
Azert mert képtelen voltam szakítani es felejteni akartam, nem vagyok ribi te vagy egy frusztrált incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!