Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat addig nem lesz komoly, amíg nincsenek eljegyezve, összeházasodva?
Mondjuk nem az elején, kb két év után, 25+ emberekről van szó.
Szerintetek?
így is komolyan lehet venni egy kapcsolatot külső szemmel? Vagy akkor még mások úgy gondolják, hogy oké együtt vannak most de úgyis egyszer vége lesz?
Itt most inkább arra vonatkozik a kérdés, hogy külső szemmel hogy látják, család, barátok. Szóval nem maga a pár.
Igen, érdekel mások véleménye.
Az eljegyzés, házasság sem feltétlenül jelzi a kapcsolat komolyságát. Főleg amikor együtt élés nélkül, pár hónap vagy 1-2 év után megtörténnek ezek a dolgok, na akkor hat igazán nevetségesnek egy eljegyzés vagy házasság. Ezekből van jellemzően a válás 2 éven belül.
Nem ezen múlik külső szemmel, nagyon nem.
Én vagyok a nő, de nem erről van szó. Persze várom már nagyon, de nem baj, hogy még nem jegyzett el. A családjában van valaki, aki egyszerűen fel se fogta egy évig, hogy én létezem, pedig tudott rólam. De úgy kezelte a páromat, mint egy szinglit, és sosem érdeklődött irántam bár azt most sem teszi. Végül kicsit több, mint egy év után találkoztunk végre személyesen, ezt sem ő akarta, de úgy gondoltam talán akkor felfogja, hogy létezem. De nem úgy tűnik, max inkább elfogadta, hogy most jelenleg vagyok, de nem gondolja, hogy mi együtt is maradunk, csak vagyok amíg vagyok aztán csá.
Remélem ha házasok leszünk és gyerekeink lesznek eljut a tudatáig hogy ez komoly.
Ez az ő szégyene. Ne vedd magadra!
Amúgy semmi köze hozzá és a ti életeteket meg maxi nem befolyásolja, egy ilyen fura ember mit gondol rólatok meg minek értékeli a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!