Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetértetek ezzel a történett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek ezzel a történettel? Tényleg így gondolkodnak a férfiak?

Figyelt kérdés

Kitalált történet, inkább csak egy szemléltetés.

Egy esküvőre meghívták a vőlegény és a menyasszony exeit. A vőlegény volt barátnői irigykedve nézték a menyasszonyt, arra gondoltak, hogy őt bezzeg elvette, engem meg nem. A nő volt párjai viszont vigyorogtak szerencsétlen vőlegényen, hogy haha, én megdughattam anélkül, hogy el kellett vennem.

Tényleg ilyen a gondolkodásmód? Én nő vagyok, előbb irigykednék a házasságra, minthogy azon nevessek, hogy én szabadon dughattam :D

2023. jún. 14. 07:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A történet maga tényleg csak kitalált, de szerintem aki kamuval vádolt azt hiszi én vagyok Balázska és én találtam ki a sztorit. A lényeg, hogy érdekelt, hogy a férfiak így gondolkodnak e.
2023. jún. 14. 08:50
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Az a gond ezzel, hogy nem életszerű, mindegy hol olvastad.

Az ex nem véletlenül ex. Onnantól kit érdekel, mit csinál, kivel kavar, kavar e valakivel?

De tegyük fel, abban az esetben, ha engem pattintott az ex, nem lennék annyira hülye, hogy elmenjek az esküvőjere, főleg nem sajnalkozni, irigykedni... Fuuu, qrva szánalmas lenne :D

2023. jún. 14. 08:54
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Ez a sztori azt feltételezi, hogy az összes vendég csaj a pasi által volt dobva, és a menyasszonyt is minden exe dobta és egyik se szerette. A valóságban meg bármelyik fél kezdeményezheti a szakítást, tehát a férfiak is jelen lehetnének úgy az esküvőn, hogy szomorúak, hogy másé lett a lány, és a nők is röhöghetnének, hogy szegény csaj, nem tudják, hogy lehet ennyire vak.

Biztos van ilyen páros, hogy a város alfája elveszi a mindenki által kidobott, szerencsétlen lányt, de szerintem ez egy hülye sztori és nem jó példa semmire.

2023. jún. 14. 09:14
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem, a férfiak nem így gondolkodnak.

Azaz biztos van olyan aki igen, de nőből is biztos van olyan aki kárörvend vagy épp a menyasszonyt sajnálja, hogy akkora baromhoz megy feleségül.

Meg kéne érteni, hogy nem az Ügyes újság viccrovatában látható szellemiség az uralkodó, a házasság nem olyan amit a nő követel a férfi meg meghunyászkodik. A férfi is akar házasodni.

Egy viccnek elmegy a dolog, de bármilyen érdemi következtetést nem érdemes levonni belőle.

2023. jún. 14. 09:31
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Ha egy nő házasodik más nők tenyleg irigylik meg megy is ez a bezzegezés hogy engem elvettek nem csak d.gni tartanak, mintha ez azon mintna mintha ő jobb nő lenne, a férfiak meg tenyleg ugy fogják hogy jó hülye aki megházasodik, becsicskult.
2023. jún. 14. 09:35
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
*mintha ez azon mulna
2023. jún. 14. 09:36
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem te egy marketing bullshit aldozata lettel. Megvettel egy konyvet, amire egyebkent nem adtal volna ki penzt, mert hangzatos allitas volt benne. Amire raharaptal, hogy szerinted is elkepzelheto ez. Nem szurke, semmitmondo konyvekbol adnak el sokat, hanem a megoszto konyvekbol, amit lehet sokan utalnak, de akik meg imadjak, azok viszik, mint a cukrot. Marketing 1. fejezet.
2023. jún. 14. 09:36
 18/20 anonim ***** válasza:
51%

Lepontoznak de itt is megy a bezzegezés hogy bezzeg neki férje van bezzeg őt elvették. Nyomorult lepontozók. Mintha más kevesebb lenne ha nem megy még férjhez. Mert akkor biztos nem kell a kutyának se.

De azokat meg felpontozzák.

2023. jún. 14. 10:19
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Bocsi, de akinek nem elsődleges életcélja a házasodás az erre mit mondjon? Én elhiszem, hogy van akinek ez az alapvető lételeme hogy férjhez menjen, és az hogy folyamatosan méricskélje magát a környezetével, DE NEM mindenki ilyen. A világ nem fehér meg fekete. Tessek elképzelni, hogy nem mindenki valami hülye szappanopera szinten éli minden napjait.
2023. jún. 14. 13:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"Tessek elképzelni, hogy nem mindenki valami hülye szappanopera szinten éli minden napjait."

Így van!

2023. jún. 14. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!