Végre valaki ép eszűen gondolkodik a parlamentben. Egyetértesz Torockai felszólalásával?
Igen, egyetértek vele, a videót már láttam.
Toroczkainak nagyon értelmes felszólalásai vannak és jól lát nagyon sok mindent, viszont azt sajnálom, hogy radikálisan jobboldali mert emiatt nem tudok vele azonosulni.
Egyetértek, és akkor mi van?
Mindenki ezt mondja most. Az összes elemző, újságíró, bal oldali politikus.
Attól nem fogom szeretni, hogy 100 felszólalásából egyszer-kétszer azt mondja, amit én is gondolok.
Az álló óra is napjában kétszer a pontos időt mutatja.
Nem szeretem őt, DE most ebben maximálisan egyetértek vele.
(Villannyal fűtünk otthon, nem volt módunk másra.)
Te is érzed kérdező, egy utolsó náci szardarabot akarsz itt népszerűsíteni.
Ennyit érsz bameg. Meg ennyit ér a te iskolád.
Srácok, attól még, hogy a párt erősen szélsőséges, attól még lehet értelmes amit mond ebben a témában.
Vagy tán nácizmus azt kérni egy kormánypárttól, hogy először ogndolkodjon és csak utána hozzon törvényt? Kétlem...
Másrészről viszont nem kell ennyire rácsodálkozni Torockaira. Amit mond itt a videóban az tök jogos és jó. De igazából 12 éve ezt mantrázzák az ellenzéki pártok, csak eddig nem figyeltél rájuk, Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!