Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végre valaki ép eszűen gondolk...

Végre valaki ép eszűen gondolkodik a parlamentben. Egyetértesz Torockai felszólalásával?

Figyelt kérdés

Rezsi emelés: 2 perc 20mp-től [link]

De az elejétől érdemes megnézni.

2022. júl. 19. 13:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Igazából Toroczkai lehetne egész normális politikus is, ha nem lenne sok kérdésben egy szélsőséges pöcs.
2022. júl. 19. 14:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Toroczkai azt mondja, amit a nép hallani szeretne és amíg ne ő van a hatalmon ezt könnyen ki is tudja vitelezni. Ha odakerülne már ő is rádöbbenne, hogy amit a nép hallani szeretne azt nem is olyan egyszerű megvalósítani. Valószínű kevesebbet lopna a kasszából és többet juttatna, de hamar rájönne, hogy könnyebb volt a dolga, addig amíg csak támadnia kellett az aktuális vezetőt. (ja és egyik oldalon sem állok ezt úgy írom, mielőtt valaki betalálna, hogy ilyen meg olyan oldali vagyok. Egy ember vagyok, aki átlátja az egészet reálisan. Lopjanak, de ne ilyen bőrpofával és ne ennyit! Már is több jutna a népnek is).
2022. júl. 19. 14:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#12: Na igen. Kádár idejében is loptak, nem is keveset. Csak nem ilyen látványosan, nem ilyen pofátlanul és közben azért hagyták boldogulni a kisembert.

Ezt kéne felfognia a Fidesznek, hogy ha nem pofátlanul csinálnák, akkor életük végéig lophatnának, mert nem érdekelné az embereket.

2022. júl. 19. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

12

Az igazság az, én még egyik fideszes politikust se kaptam rajta lopáson, se korrupción. Nem találkoztam velük.

2022. júl. 19. 14:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 de csak azért mert orbán seggében van a fejed és onnan nem látsz ki.
2022. júl. 19. 14:27
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

15

No persze, tipikus libernyák reakció.

2022. júl. 19. 14:44
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
#16 inkább legyek libernyák (jelentsen bármit), mint bolsevik pártfunkcionárius.
2022. júl. 19. 14:55
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
náci
2022. júl. 19. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!