Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nagyon pici dolog nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nagyon pici dolog nem tetszik nektek, akkor felemlegetitek a párotoknak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 23:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem..nem akarok állandóan vitákba keveredni.Megtanultam átlépni az apró,jelentéktelen dolgokon úgy,hogy ne hagyjanak nyomot bennem,később ne zúdítsam rá az összes apróságot a páromra.
2010. okt. 11. 23:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Áldott egyedüllétben élek.
2010. okt. 11. 23:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Mi ez a dolog?
2010. okt. 11. 23:07
 4/14 A kérdező kommentje:
hát nem gondoltam konkrétan semmire,csak így néha van hogy megígéri a párom hogy ír,de nem ír...vagy hogy az smsre 3óra múlva válaszol.persze,megértem,dolga van:) csak időnként felidegesít.
2010. okt. 11. 23:10
 5/14 anonim ***** válasza:
ennyi az egész? vagy van még más is? mert ha csak ennyi akkor ne emlegesd fel neki. Én is elég zokon veszek sok mindent amit lehet nem kéne de nem emlegetem fel csak azt ami igazán rosszul esik.
2010. okt. 11. 23:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Ilyeneken ne mérgelődj.Én aggódni szoktam,ha azt ígéri felhív és nem teszi.Félek,hogy valami baja esett.Sose bosszantom rajta magam:)
2010. okt. 11. 23:13
 7/14 A kérdező kommentje:
jajj ez csak egy példa volt :) hogy néha sikerül felhúznom magam hogy egy csudiszép üzit írok neki,és nem jön a válasz :D pasi,hanyagabb egy kicsit mint én...mert én 2perc múlva küldöm a választ :D
2010. okt. 11. 23:16
 8/14 A kérdező kommentje:
mondjuk engem a lányok idegesítenek körülötte:D
2010. okt. 11. 23:16
 9/14 anonim ***** válasza:

"jajj ez csak egy példa volt :) hogy néha sikerül felhúznom magam hogy egy csudiszép üzit írok neki,és nem jön a válasz :D"

"mondjuk engem a lányok idegesítenek körülötte:D"

Először jó lenne, ha önmagaddal tisztázni tudnád, hogy mi is tulajdonképpen a baj.

2010. okt. 11. 23:19
 10/14 A kérdező kommentje:

hát konkrétan semmi bajom vele.

csak néha,ha kicsit ingerlékenyebb vagyok,sikerül mérgelődnöm ilyen apróságokon.csak kíváncsi voltam hogy más magában tartja,vagy viccesen mondja hogy jajj szivem igazán írhatnál,vagy esetleg veszekszik.

2010. okt. 11. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!