Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a 20 éves barátomnak az anyja vesz óvszert és síkosítót?

Figyelt kérdés
Megkérdezte az anyja hogy milyen gumit vegyen, mert talált a szobájában óvszert. Amúgy már egy éve együtt vagyunk, gondolhatta, hogy már megoldottuk ezt a problémát párszor. Mondta a barátom, hogy semmilyet, tud ő is venni. Másnap elhelyezte a szobájában úgy, hogy nem szólt róla. De nem csak óvszert vett hanem síkosítót is, mi van azt hiszi análban toljuk? :D Oké tudom nem csak arra lehet használni, de na, már a gumi is túlzás szerintem. Nagyon ciki nekem is, hát még neki...
2023. jún. 12. 16:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#4 Haha hát mivel még tanulok én is biztosra akarok menni :D

#8 Majd mondom neki fehérneműben full beindult állapotban hogy légyszi le tudsz menni a DM-be, siess :D

#10 Hát érdekes a kapcsolatuk, az anyjának ő a mindene és az egyetlen dolog, amit fel tud mutatni, mert ő nem dolgozik amióta gyereke született. De a barátom nincs ennyire oda érte, sőt, gyakran idegesíti is.

2023. jún. 12. 17:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Én két ilyet is ismertem, mondjuk ők síkosítót nem vettek.
2023. jún. 24. 07:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező eltüntél. ( legalább olvasd a válaszokat. 😉😁
2023. aug. 28. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!