Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre tényleg megvan az esély egy teltebb pár esetén?
Előre leszögezem, hogy nem szeretnék senki megbántnai!
Ismerkedem egy telt nővel, és nagyon jól alakulnak a dolgok. Ő nem ilyen épphogy husis, hanem nagyon telt, valahol 130-140 kiló körül mozoghat. Feltételezem nem a semmitől alakult ki ez az alkat nála, valószínűleg nagyobb mennyiségű étel kell ahhoz, hogy fenntartsa. Én viszont sportos, vékony vagyok. A párok azért gyakran összeszoknak sok mindenben, mekkora a veszélye annak, hogy felveszek tőle néhány rossz étkezési szokást, és lassan én is hízni fogok?
A férjemmel teljesen eltérőek az étkezési szokásaink. Mindketten sportolunk, de ő olyan mázlista, hogy akkor sem hízik, ha este pizzát eszik. Nekem oda kell figyelnem, mert én az a típus vagyok, aki egy pohár víztől is képes hízni. :D
Van annyi akaraterőm, hogy tudom, hogy mit szabad és mit nem és semmilyen "rossz szokását" nem vettem át, pedig 10 éve vagyunk házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!