Otp banknal vagyok, a honapban tobbszori alkalommal fizettek a szamlamrol (40 000) szerencsejatekra. Ma kaptam sms t. Letiltattam a szamlamat es vissza igenylest kertem. Mi az esely ra hogy vissza kapom az osszeget es ha igen tenyleg csak 15 nap?
Megteszem. Csak a megelhetesemet vettek el.
Hasznaltam egy szerencsejatekos oldalt, viszont meg 3 pluszba felbukkant amire ment penz, es az nem en voltam :/ most itt vagyok penz nelkul es varom a csodat.
Melyik oldalon jatszottal? Kizart hogy valamelyik ismert, eu liszenszes iroda levegyen penzt a kartyadrol/szamladrol.
Sot, az oldalak bar megjegyzik a kartyaadatokat, de a 3jegyu kodot akkor is mindig be kell irni, szoval valoszinu hogy a kartyaadataid loptak el.
Vagy, igy akarod visszazserezni ez eljatszott penzt.
Eleve, a szerencsejatek oldalakra csak sajat kartyaval tudsz befizetni, az oldal nem is engedi mas neven levot hasznalni. Ha mégis engedi akkor meg zaroljak a szamlat es megkérdezik miert mas kartyajat hasznaltad? Es figyelmzetetnek hogy ezt nem lehet. Mert ugyanis latjak a kartyaadatokat. Tehat ha ketszer mar befizettek es ez a harmadik, nehezen hihető hogy elloptak az adatokat. Vagy a szamladat is elloptak az oldalon vagy kamuzoo es igazabol te jatszottad el a penzt es igy probalod visszaszerrezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!