Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jó ötlet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet, hogy elkezdek wowozni?

Figyelt kérdés

Sajnos a valódi élet nagyon nem jött össze nekem. 6 éve, 15 éves korom óta próbálok barátnőt szerezni... Ez alatt kipróbáltam mindent: rengeteget jártam buliba, haverokkal minden felé, hülye iskolai táborokba, sőt, még interneten is próbálkoztam... de semmi eredmény.

Ha valaki egyáltalán adott nekem egy esélyt (tudod, ha a külső nem annyira jó, akkor biztos a belső nagyon jó alapon), annak is csalódnia kellett. Egészen egyszerűen unalmas vagyok.

Mindjárt 21 éves leszek, és ott tartok, hogy föladom a boldogság keresését a valódi életben, mert úgysem fog sikerülni. Persze, ezek után szerintem természetes, hogy az önbizalmam 0. Nincs is mire építeni.

Szerintetek ilyen helyzetben normális, illetve elfogadható, ha valaki egy virtuális világban keresi a sikert? Itt nem barátnőre gondolok, mert egy online társnak nem lenne semmi értelme, hanem valami kis sikerélményre.

2010. okt. 11. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Persze, ezek után szerintem természetes, hogy az önbizalmam 0. Nincs is mire építeni."

Ez itt a problémád forrása.

2010. okt. 13. 20:26
 12/12 anonim válasza:
Ha van érettségid akkor menj el mentőápoló tanfolyamra.2 év és mentőápolót faragnak belőled és ott bizony életeket is lehet menteni és az az igazi öröm!
2010. okt. 13. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!