Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jó ötlet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet, hogy elkezdek wowozni?

Figyelt kérdés

Sajnos a valódi élet nagyon nem jött össze nekem. 6 éve, 15 éves korom óta próbálok barátnőt szerezni... Ez alatt kipróbáltam mindent: rengeteget jártam buliba, haverokkal minden felé, hülye iskolai táborokba, sőt, még interneten is próbálkoztam... de semmi eredmény.

Ha valaki egyáltalán adott nekem egy esélyt (tudod, ha a külső nem annyira jó, akkor biztos a belső nagyon jó alapon), annak is csalódnia kellett. Egészen egyszerűen unalmas vagyok.

Mindjárt 21 éves leszek, és ott tartok, hogy föladom a boldogság keresését a valódi életben, mert úgysem fog sikerülni. Persze, ezek után szerintem természetes, hogy az önbizalmam 0. Nincs is mire építeni.

Szerintetek ilyen helyzetben normális, illetve elfogadható, ha valaki egy virtuális világban keresi a sikert? Itt nem barátnőre gondolok, mert egy online társnak nem lenne semmi értelme, hanem valami kis sikerélményre.

2010. okt. 11. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egy sokkal jobb utat javasolok: járj küzdősportolni. Ugyanazt éred el mint a wow-val: van társaság és a siker élménye is elkísér amelyet az ottani tapasztalataid alapján szerzel. Plusz ez a való élet és hasznát is veszed.
2010. okt. 11. 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lépj be a helyi önkéntes tűzoltósághoz :) Jó hangulat, remek társaság, és hidd el, nem fogod feleslegesnek érezni magad...

És még egy kis apróság: a lányok általában csípik a tűzoltókat :)

De WoW-ot szerintem ne... Komolyan

2010. okt. 11. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:
WOWOT NE! Függőséget okoz, és ilyen leszel http://www.youtube.com/watch?v=4m4_G2AP46c . A küzdősport jó dolog, azt javaslom(karate, box). Meg irány a kondi, ha valami, hát az ad önbizalmat(és külsőt is).
2010. okt. 11. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
NE!!! Függő leszel, és még annyira se leszel sikeres. Mindenki szánalmasnak fog tartani, és mit sem ér a virtuális siker, ha a valóvilágban lenéznek. Tölts továbbra is sok időd barátaiddal, szórakozz (NE WOW-OZZ!), és ne akarj görcsölve barátnőt. Így esélyesebb, hogy összejön. :)
2010. okt. 11. 21:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a konditermet látogasd, komolyan mondom Neked. Srác koromban én is elhittem a lányoknak mikor mondták, hogy nekik nem számít a külső, a lényeg, hogy rendes legyen stb. NE HIGGY NEKIK!

Állj rá arra, hogy néz ki jól. Az önbizalmad megnő tőle, és utána már könnyűszerrel tudsz csajozni. Ennyi.

2010. okt. 11. 21:24
 6/12 bumbi02 ***** válasza:
hát attól függ.. a 80as paladinnal jól lehet csajozni a későbbiekben, növeli a riszpektet..
2010. okt. 11. 21:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Pont egy hete hogy nem WoW-ozok s barátnőm is lett idővel,hidd el jobb ha nem kezdessz el WoW-ozni.Ott is kb kell 2 év h respected legyen de az csak virtuális.
2010. okt. 11. 23:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Először is üzenem: A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:20 embernek, hogy ez már a legvégső esett és a többieknek is, hogy nem feltétlen lesz függő az ember csak akkor, hogy ha hajlandó rá. Kb olyan mint az alkohol, nikotin vagy a szerencse játék, csak akkor "kebelezi be" az embert, hogy ha hagyja.

A kondi is marhaság, mert az izom növekedése az értelmi szinted rovására megy (állt.) Szóval, inkább normális sport, ahogy mondták pl.: karate vagy futás.

2010. okt. 13. 19:42
 9/12 anonim válasza:
NEM a wow az sza.Inkább vegyél egy wii-t azt nyomjuk a SSBB Smash-t :D
2010. okt. 13. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezzel én is igy vagyok mint te már 34-éves vagyok és én sem keresem már az igazit,akik voltak csak a pénz miatt voltak velem.Igen normális dolog szerintem mert az ember a boldogságot és az örömöt keresi és ha ezt nem egy nőben találja meg az sem baj.Nálam a motorozás elfeledtet minden magányt és boldog vagyok mikor megyek a GSX-R-el.A netezés már annyira nem,inkább idő töltésre és figyelem elterelésre jó.Én igy csinálom.
2010. okt. 13. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!