Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Értem miért nincs odáig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értem miért nincs odáig egy férfi sem?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy egyes nőkért szinte rajong a párjuk, nyilvánosan írják neki, hogy szeretlek, meg a képekhez is különböző romantikus idézeteket csatolnak. De amit még sok embernél látok, hogy alig járnak, de már a pasijuk el is jegyzi őket, én meg tökre úgy tűnök, mintha engem a barátom kevésbé szeretne, mert ő még 2 év után sem gondolja velem komolyan. Bár még nem élünk együtt, de ez frusztrál hogy nem szeret engem eléggé ahhoz, hogy el is jegyezzen.

Van egy ismerősöm, aki megcsalta a párját, a pasi mégis annyira odáig volt érte, hogy még más nő se kellett neki, míg a nő más pasival járt, mégis mikor újra összejöttek feleségül vette.

De korábbi kapcsolataimban sem éreztem azt, hogy engem annyira nagyon szeretnének.

2023. jún. 9. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hasonloan ereztem magam es erzem jelenleg is mint a kerdezo. Engem az exem se szeretett igazan, akivel ismerkedtem vegul o se tudott megszeretni szerelembol. Egyebkent en az exem epp idoben kivagtam es neked is ezt kellene tenned. Majd talalsz valamikor olyat akivel ez kolcsonos
2023. jún. 10. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy valakit gyorsan eljegyeznek, vagy a nagy nyilvánosság előtt kimutatja a szeretetét, nem jelenti azt, hogy a kapcsolatuk mélyebb vagy szenvedélyesebb, mint a tiéd.

Lehet, hogy önbizalomhiányból ered a problémád. Amit leírsz, arra utalhat, hogy nem csak a kapcsolatodban, de önmagadban is vannak kétségeid. Az érzést, hogy nem szeretnek eléggé, vagy hogy nem vagy "elég jó".

2023. jún. 11. 00:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó hogyne lennének kétségei mikor sorozatban azt tapasztalja hogy nem szeretik. Én értem őt mivel velem is ugyanez van. Tök korrekt embereket engedtem magamhoz közel, az exem se volt egy szr ember. Mégse szeretett szerelemből; valamiért? Ő maga se tudta megmondani. Akkor volt olyan, akivel azért nem lett kapcsolat mert nem tudott belémszeretni hiába akarta. Ilyenkor van az, hogy baromira nem azon múlik ki vagy, vagy mivan veled, mennyire vagy kedves vagy nem kedves, hanem egyszerűen ezt kapod. Nekem sose tudtak olyat mondani, hogy baj lenne velem. Megkérdeztem, mert nem akartam másokra fogni, azt gondoltam fixen bennem van a baj, és nem vagyok szerethető, maximum a barátaimnak. Világ legpozitívabb és leglazább embere vagyok, kifelé nincs önbizalomhiány. De a sokadik esetre tényleg megkérdem, engem miért nem tudnak úgy szeretni mint másokat? Ha én mindig adtam, de visszakapni nem kaptam? Mások megcsalják a másikat, mégis egyből jön az illetőnek egy másik kapcsolat amiben szeretik…és nekem? Olyan indokokkal utasítottak el hogy túl rendes meg törődő vagyok, meg hogy valahogy neki nem megy….ergo a másik a velem való kapcsolatra való alkalmatlanságára ráhúzta az én jó tulajdonságaimat. Ezt hogy fogadjam el? Hogy megmertem valakit egyszer ölelni két hónap ismeretség után és az sok volt?:”D mert kb ez történt…bocsánat a kifagadásért de vannak mi, akik ennyire balfaszok és ezt kapják
2023. jún. 11. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!