Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Értem miért nincs odáig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értem miért nincs odáig egy férfi sem?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy egyes nőkért szinte rajong a párjuk, nyilvánosan írják neki, hogy szeretlek, meg a képekhez is különböző romantikus idézeteket csatolnak. De amit még sok embernél látok, hogy alig járnak, de már a pasijuk el is jegyzi őket, én meg tökre úgy tűnök, mintha engem a barátom kevésbé szeretne, mert ő még 2 év után sem gondolja velem komolyan. Bár még nem élünk együtt, de ez frusztrál hogy nem szeret engem eléggé ahhoz, hogy el is jegyezzen.

Van egy ismerősöm, aki megcsalta a párját, a pasi mégis annyira odáig volt érte, hogy még más nő se kellett neki, míg a nő más pasival járt, mégis mikor újra összejöttek feleségül vette.

De korábbi kapcsolataimban sem éreztem azt, hogy engem annyira nagyon szeretnének.

2023. jún. 9. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

"egyes nőkért szinte rajong a párjuk, nyilvánosan írják neki, hogy szeretlek, meg a képekhez is különböző romantikus idézeteket csatolnak"

Ez inkább gyerekes és roppant kellemetlen, főleg amikor felnőtt embereknél látod, hogy szét szívezgetik egymás képeit facebookon.

"De amit még sok embernél látok, hogy alig járnak, de már a pasijuk el is jegyzi őket"

Ez szimplán sokszor felelőtlenség.

Az pedig tök egyedi dolog, hogy kinek hol tart a kapcsolata és mennyire gondolják a felek egymással komolyan. Szerintem helye nincs eljegyzésnek addig, még nem éltek együtt.. vagy legalábbis totálisan feleslegesnek gondolom.

Az utolsó dologról nem tudok nyilatkozni.

2023. jún. 9. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem biztos, hogy veled van a probléma, sokkal inkább a választásoddal. Nem hozzád passzoló partnerrel kezdesz. Nem foigyelsz arra kit engedsz közel magadhoz, kinek adsz bizalmat, időt, figyelmet.Ha normál kapcsolatban valaki 2 év után sem akar felvállalni és felelőssé válni érted, az az ember nem alkalmas egy normális kapcsolatra. Csak kirakat kapcsolatra, és használ téged, de érzelmek, valós, mély, tiszta érzelmek nincsenek mögötte.. Ez a valóság. Csak az idődet veszted egy ilyen "partnerrel". Szülhetsz neki, ki is erőszakolhatsz házasságot, de boritékban a válásod, amit elkerülni nem fogsz tudni. Jobb az ilyet megelőzni.
2023. jún. 9. 22:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Fel vagyok vállalva a közösségi médiában, barátok, és a családja előtt is.
2023. jún. 9. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
3 Az semmi amit te felvázoltál. A felelőségvállalás totál más, és ezerszer komolyabb. Az közösség. Amit felvázoltál-az kirakat.
2023. jún. 9. 22:28
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Az első válaszolóval értek egyet.
2023. jún. 9. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért jobb a színészkedés mint a valódi erős kapocs?
2023. jún. 9. 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
3-assal értek egyet, rosszul választasz
2023. jún. 9. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Buta vagy.
2023. jún. 10. 06:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Es az nem lehet, hogy a parod nem az a tulbuzgo tipus? Most miatta ne irdd le magad, o ilyen szemelyiseg. Ha a szexben, hetkoznapban is figyel rad, meg torodik azzal, hogy neked jo legyen.
2023. jún. 10. 07:06
 10/13 mikeXxX ***** válasza:
100%
Csak egy tipp amiket látsz ott jó a szex nálatok pedig nem.
2023. jún. 10. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!