Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért reagált így, lehet ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagált így, lehet ő is skizofrén?

Figyelt kérdés
Az élettársam sajnos nagyon hamar indulatos lesz, olyan dolgok miatt is, amit az emberek többsége fel sem vesz. Egy ideje viszont olyan dolgokra is indulattál reagál, amikre már lassan csak azt a magyarázatot találom, hogy mentálisan valami nem stimmel vele. Én semmit nem csinálok jól, mindenbe beleköt. Pár napja arra is indulatos lett, hogy küldtem neki egy youtube videót. A hobbija a horgászat, (a nevelőapjával jár horgászni) és a youtubeon véletlen velem szembe jött egy horgász videó a helyi horgásztóról. Erre rám támadt, hogy mi célból küldtem neki ezt a videot? Mondom azért mert horgászat, a helyi tó, és szeretsz horgászni. Azaz kedvességből. Erre hogy őt ez nem érdekli, mert az aki felrakta ezt a videót az a horgász az idiótaságokat rak fel. De olyan infulattal reagál mindenre fél mp-en belül hogy az hihetetlen, és mindig övé legyen az utolsó szó. Abba is belekötött, hogy a kutyánk biztos miattam nem eszi meg azt a jutalomfalatot ami a táljában van, mert én egész nap szárítom a jutalomfalatot. Mármint reggel kirakom neki és szárad a kutya táljában és emiatt nem eszi meg. Mondom neki hogy nem. Azert nem eszi meg, mert elfogyott az, amelyiket szereti, és ezt ami van, van hogy csak este eszi meg. (Nem romlandó, hanem olyasmi mint a Denta fix) De akkor is én vagyok a hibás. Az indulata az egyre agresszívebb, és valóban a mp töredéke alatt a semmire is indulatos lesz. Az édesanyja diagnosztozáltan skizofrén, volt zárt osztályon is. Ahogy idősödik az élettársam, úgy lesz egyre indulatosabb, és bocsánatot semmiért nem kér. Jelenleg olyan élethelyzetben vagyok, hogy nincs hova mennem. Szerintetek lehetséges hogy az anyjától örökölte a skizofréniát, és most jön ki rajta is?
2023. jún. 9. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Ez az ember nem beteg, ahogy te szeretnéd annak látni/láttatni, csak már forog a gyomra tőled és egy paraszthajszál választja el attól, hogy szó szerint kidobjon az életéből annyira csordultig van a te személyeddel már.
2023. jún. 9. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyes igen, biztos...
2023. jún. 9. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg simán lehet skizofrén is, de az is lehet, hogy valami agyi érelmeszesedése van (nagybácsikámnak volt és ő amiatt volt agresszív folyton, mert az agyának olyan részét érte), stb. Ezt orvos tudná diagnosztizálni. Semmi esetre sem normális a viselkedése. Az 1-es egy kretén. Nehogy még te érezd emiatt rosszul magadat!
2023. jún. 9. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem is erdekel amit az egyes írt. Én láttam azt a folyamatot, ahogy az anyja eljutott a zárt osztályra. Ő is indulattal kezde a férje felé. Élettarsamnak meg a mi célból küldtem neki egy horgászvideót kerdésénél a mi célból az ismerős volt az anyja által. Élettársam is mindenben rosszat lát velem kapcsolatban, ugyanúgy ahogy az anyja is a férjével. Sajnos ahogy idősödik élettársam, egyre több a hasonlóság mentálisan közte és az anyja közt.
2023. jún. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!