Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akar megválni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar megválni egy lánybaráttól?

Figyelt kérdés

Jól ismerem a barátom,tudom hogy,soha nem csalna meg.

Viszont,van egy lánybarátja akihez ragaszkodik és nem akarja megszakítani a kapcsolatot vele,mikor rendszeres viták vannak miatta.

Ezzel nem lenne baj ha barátkozna lányokkal…de neki RÉGEN tetszett az a lány.

Ez engem nagyon zavar és nekem sajnos nem fér bele hogy,találkozgat,beszélget a csajjal.

De nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni,mit tegyek?

2023. jún. 9. 01:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne azt is tudni, hogy a barátja-e a fontosabb, pl vele beszél-e többet, őt helyezi előtérbe, vele lelkizik, vagy nincs ilyenről szó. Vagy a barátja meg akarja-e ismerni a kérdezőt, nyit-e felé, vagy direkt kerüli, rossz szemmel néz rá, rossz véleménnyel van-e róla.
2023. jún. 9. 13:19
 22/30 A kérdező kommentje:

Nekem nincsenek ilyen fiuk az eletemben,sot.

Eddigi fiu barataim mindig tobbet ereztek es idovel ezt kozoltek is,tehat nekem nincsenek mert nincs szuksegem rajuk.

Van egy gyerekkori fiu baratom akivel felnottem,vele tartom a kapcsolatot de sose volt semmi,ennek mar lassan 20eve.

2023. jún. 10. 00:29
 23/30 anonim ***** válasza:
15%
Egy fiúnak ha fontos a lány akkor ott hagyja a lány barátját.
2023. jún. 10. 12:29
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem tudom utolsó...nincs olyan barátom, akit pasi miatt otthagynék. Ők 10en plusz éve bizonyítják, hogy mellettem vannak mindenben.
2023. jún. 10. 17:01
 25/30 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk valahol itt szakítanék veled, mert beleszólsz, kivel haverkodhatok és kivel nem.

Te is ugyanolyan kontrollmániás vagy, mint azok a ffiak, akik kvázi tiltják a barátnőjüket a régi haveroktól.

2023. jún. 10. 20:32
 26/30 anonim ***** válasza:
28%

Általában (nem pont ennél a kérdésnél) azok mondják, hogy xy dolgot nem tennének meg senki kedvéért, akiknek nincs épp párjuk, vagy van, de magukat jobban szeretik :D

Itt most nem arról van szó, hogy a kérdezőnek nem szimpi az egyik haverja és eltiltja tőle. Hanem hogy a barátjának van egy lány barátja akire áll a f.asza. Az a lány bármikor mondhatja, hogy na készen állok mostmár járhatunk, a kérdező ki lesz dobva. Más lenne a szitu, ha nem tetszene a palijának, de bevallotta, hogy tetszik, az meg nem múlik el soha, legalább is a szexuális vonzalom.

2023. jún. 10. 21:29
 27/30 anonim ***** válasza:
58%
#27 Ez egyáltalán nincs így, az, hogy tetszik valaki, nem azt jelenti, hogy dobna mindent az ember érte… Ha így lenne, a kapcsolatok átlag hossza max 3-4 hónap lenne. :DDD
2023. jún. 10. 21:37
 28/30 anonim ***** válasza:
28%
Hát ha régebb óta tetszik neki mint a barátnője akkor szerintem dobná, mert ez régi vágya, nem csak egy pillanatnyi fellángolás :D
2023. jún. 10. 21:44
 29/30 anonim ***** válasza:
58%
De a kérdésben nincs szó olyasmiről, hogy évek óta folyamatosan epekedne a csaj után a srác, csak hogy régen tetszett neki. Az erős vonzalom pedig simán elmúlik, főleg, ha haverok vagytok valakivel.
2023. jún. 10. 21:51
 30/30 anonim ***** válasza:
43%

Hát ez az 29.

Hiába néz ki jól haverom ...nem tudnék már vele mit kezdeni, túl régóta barát.

2023. jún. 10. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!