Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akar megválni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar megválni egy lánybaráttól?

Figyelt kérdés

Jól ismerem a barátom,tudom hogy,soha nem csalna meg.

Viszont,van egy lánybarátja akihez ragaszkodik és nem akarja megszakítani a kapcsolatot vele,mikor rendszeres viták vannak miatta.

Ezzel nem lenne baj ha barátkozna lányokkal…de neki RÉGEN tetszett az a lány.

Ez engem nagyon zavar és nekem sajnos nem fér bele hogy,találkozgat,beszélget a csajjal.

De nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni,mit tegyek?

2023. jún. 9. 01:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
34%

Hát figyelj, így, hogy tetszett neki a csaj... Ez akkor már nem barátság, hiszen ha a lány mondaná neki, hogy járjanak, ő egyből menne is, hiszen ugye szexuálisan vonzódik hozzá, szereti a személyiségét, és ami a legfontosabb: nem próbálta meg vele korábban, ami űrt hagyott benne. Nem a fiú lány barátság ellen vagyok, de ha ez a helyzet áll fenn, az nekem sem tetszene. Pontosan átéltem. Sokáig szerelmes volt az exem egy csajba, aki mindig lekoptatta. Legjobb barátok voltak, éjszakákat végig skypeoltak meg ilyenek. Aztán jöttem én. Velem össze tudott jönni, mert nekem bejött. Egy pár lettünk. A csaj rájött, hogy jaaa, hát ha fel tud szedni egy lányt, akkor mégsem olyan nyomi, meg hát már nem érdeklődik úgy irántam jaj de rossz nekem... Úgyhogy a csaj ráhajtott. Mi az eredmény? Szakítás, ők meg összejöttek :) Pontosan ezért, mert nem próbálta meg vele korábban, most teljesülhetett egy régi vágya, amit nekem köszönhetően kapott meg. Ha én nem vagyok és nincs másik csaj sem, akkor sosem jönnek össze.

Aki azt írja, hogy birtokolni akarod, meg kontrollálni, azokra ne hallgass, ugyanis ez jogos féltékenység, nem arról van szó, hogy nem kedveled és nem akarod, hogy barátkozzanak, hanem mert jól érzed, veszélyes a kapcsolatotokra. Csakis a lányon múlik, hogy összejönnek-e, ha ő nem kezdeményez, nem fognak, de biztos erre akarsz várni?

2023. jún. 9. 08:23
 12/30 anonim ***** válasza:
89%
Én sem értek egyet azzal, amit csinálsz, de olyan szempontból a te pártod fogom, hogy ezt én sem viseltem volna el, csak ahelyett hogy a lányt akarom eltávolítani, inkább én távozom.
2023. jún. 9. 08:24
 13/30 anonim ***** válasza:
74%

és ha fordítva lenne?

Ha a pasid akarná a fiú haverjaidat eltávolítani a környezetedből?

2023. jún. 9. 08:29
 14/30 anonim ***** válasza:
18%
Van, amikor egyszerűen jogos ez az igény és hatalmas redflag, ha a kedves partner erre habzó nyállal védi be az említett barátot...
2023. jún. 9. 08:32
 15/30 anonim ***** válasza:
33%
Kicsit vicces hogy mindenki azt írja nem normális ez a fajta bekorlátozás😂Hát gyerekek itt egyikőtök sem olvasta a kérdést? Szerintem direkt világosan beleírta hogy nem azzal van baja hogy más lànyokkal barátkozik, hanem h egy olyan lánnyal tartja a kapcsolatot ilyen szinteken aki régen bejött neki. Hát ez Engem is zavarna meg őszintén szólva szerintem mindenkit. Akit nem az nem tudom milyen kapcsolatra vágyik. De normálisra biztos nem. Abban viszont mégis egyetértek velük h ez a korlátozgatással semmit nem fogsz elérni nála. Gondolom többször kerted már rá h szakítsa meg vele a kapcsolatot. Ha erre nem képes ő valójában nem is téged akar hanem őt. Nálam evidens egy kapcsolatban h akivel kavartam vagy volt valami utána nem vagyok vele puszipajtás. Sajnos tudom h a férfiaknàl ez nem mindig ilyen egyértelmű.
2023. jún. 9. 09:45
 16/30 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is van olyam baratom, akinek regen tetszettem. A regenen van a hangsuly, ugy 5 eve. Sot, regen nekem is tetszett.

Azota meg mar nem tetszunk egymasnak, nekem lett kapcsolatom, neki meg mindig van egy aktualis crusha.

Soha nem szakitanam meg a kapcsolatot azert, mert az uj paromnak ez nem tetszik :D

2023. jún. 9. 10:49
 17/30 anonim ***** válasza:
65%

Van 3 jó férfi barátom (abból 1 meleg plusz van pár haverféle...), külsőre jól néznek ki. Az egyikkel kb 13 éve randiztam.

Ők 10 plusz éve barátok és senki miatt nem küldeném el őket.

Nyilván ha többet foglalkozik a csajbarátjával, mint veled talán Oké...de akkor is megkell vele beszélni.

N 31

2023. jún. 9. 10:57
 18/30 anonim ***** válasza:
66%
Kerdezo neked meg a mai napig bejon mindegyik srac, aki mondjuk 6 eve tetszett?
2023. jún. 9. 12:50
 19/30 anonim ***** válasza:
33%

#18 Gondolom nem, de ő nem is beszél mindennap velük.

Hacsak nem változott meg nagyon a csaj számára rossz irányba, pl a barátod utálja a cigit és a lány rászokott a dohányzásra, ez pl olyan dolog, ami párkapcsolatban zavaró, de barátságban nem. Vagy amikor tetszett neki még nem ismerte, de amikor megismerte rájött, hogy úgysem illenének össze és túllépett rajta és a barátjaként kezeli már. Na ha nem ilyesmi van, akkor tuti tetszik neki még mindig és maga mellett akarja tartani. Nem véletlenül foglalkozik vele ennyit. Csak arra vár, hogy a lánynak is bejöjjön ő.

2023. jún. 9. 12:59
 20/30 anonim ***** válasza:
72%

De miert nem lehet elhinni, hogy evek alatt baratsagga szelidult mondjuk egy kezdeti fellangolas? Mar azelott is csak baratok voltak hogy a kerdezo egyaltalan megismerkedett volna a parjaval.

Siman lehet, hogy megismertek egymast, a lany csinos, persze, hogy tetszett a ferfinak. Aztan ahogy megismertek egymast kozelebbrol, rajott a srac, hogy ja, jofej meg nem csunya lany, de nem akarna tole semmit

2023. jún. 9. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!