Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha van egy lánybarátotok, akiben megbíztok, szeretitek, akár később lehet ebből több?
Figyelt kérdés
Vagy nincs kiút,ha egy fiú barátjának tart? Fogalmam sincs,szépnek tart-e, a testbeszéde alapján mondjuk lehetséges. De sajnos a csajozási terveiről beszél nekem, és ez nagyon fáj.2015. júl. 21. 12:11
1/7 anonim válasza:
Talán igen, talán nem, ezt így nem lehet egyértelműen megválaszolni. Szex lehetne az esetek nagy többségében.
2/7 anonim válasza:
Nekem volt egy lány barátom akit évek óta ismerek, testvérként tekint rám, így nem is gondoltam rá, hogy én máshogy érezzek iránta...talán ha máshogy alakult volna a dolog akkor máshogy tekintek rá...de elég jó a kapcsolatunk, amit nem dobnék el egy esetleges párkapcsolatért...
22F
3/7 anonim válasza:
Ez nagyon helyzet/emberfüggő. Van, akivel igen, van, akivel nem.
4/7 anonim válasza:
Sokkal nagyobb rá az esély mintha fordítva lenne.
5/7 anonim válasza:
Nekem sajnos nem jött össze a lánnyal.Régen napi szinten beszéltünk,de mióta kiderült hogy nem lehet semmi,azóta nem is beszélek vele.
6/7 anonim válasza:
Ha a csajozási terveiről beszél neked, akkor szerintem nem valami sok esélyed lehet párkapcsolatra....
7/7 anonim válasza:
Ez pont olyan mint fordítva. Ha a barátjaként viselkedsz, barátként fog tekinteni rád. Bármikor átlépheted a határt, és akkor kiderül hogy lehet-e köztetek valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!