Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom miért sértődött meg hogy túrázni vittem? Mondtam neki, hogy elmegyünk hétvégén Hollókőre erre azt hitte a faluba megyünk ahol a trendi házak vannak és nem a Börzsönyi kilátópontra.
Szerintem is kamu a kérdés. Milyen véletlen, hogy más is a trendi házacskákról ír órákkal ezelőtt. :)
"Én szeretek túrázni, az egyik fő hobbim. De tőlem aztán az ilyen gyökereknél beütne a kognitív disszonancia, azonnal leolvadna és rohamot kapna, hogy egyszerre szeretem a kemény túrákat, de ugyanakkor a "trendi házacskákat" is Hollókőn meg egyéb helyeken..."
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
24
Mondd, te fogyatékos vagy? :D
Az idézett választ én írtam.
Az általad linkelt kérdést ez a kérdés ihlette, ahogy a válaszomat is. Ez 17:33-kor lett kiírva, míg a másik 18:04-kor, a válaszomat oda pedig 18:44-kor írtam, tehát akkor ez a kérdés több, mint egy órája ki volt írva. Fordítva ülsz a lovon.
Hát mit mondott? Tőle tudhatnád meb igazán
Bár a leírtakból elég valószínű, hogy ő egy kis sétára készült, ezért ahhoz sminkelte ki magát, olyan ruhát vett fel, olyan cibőt, stb...
Szóval ehelyett kapta a dombtúrát, izzadtsággal, nem odaillő ruhával, kényelmetlen cipővel.
Illetve sokan vannak olyanok,akik nem igazán spontán típusok. Tehát ha neki kialakult ez a kép,hogy csak falut néztek, és hirtelen megtudta, hogy mégse ez a terv, akkor az neki lehetett nagyon nehéz. Vannak ilyen rugalmatlan típusú emberek,akiknek előre meg kell tervezni a dolgokat
Szóval na, nem akarok itt találgatni, beszéld meg a pároddal. Neked kel ismerned őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!