Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom miért sértődött meg hogy túrázni vittem? Mondtam neki, hogy elmegyünk hétvégén Hollókőre erre azt hitte a faluba megyünk ahol a trendi házak vannak és nem a Börzsönyi kilátópontra.
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 17:33
2/29 anonim válasza:
1.Lehet nem illetek össze. 2. Pontosabbannis kommunikálhattál volna, hogy ne legyen félreértés. Amúgy azért sértődött meg, attól, hogy más volt, mint amire szamított, mert ennyire nem rugalmas.
3/29 anonim válasza:
Azért sértődött meg, mert egy utolsó, nyomorult gyökér vagy. Mondom ezt úgy, hogy nekem konkrétan a túrázás az egyik legnagyobb hobbim és kb. 2 hét múlva megyek a Krivánra.
Remélem, kamu a kérdés.
4/29 anonim válasza:
Mert turazni nem olyan ruhazatot taskT es felszerelest viszunm ,mint megnezni egy falut.
En is voltam ott nezelodni. Illetve voltam mar tobb turan.
5/29 anonim válasza:
Nem mindenki szeret túrázni, én sem. A barátnőm fia skanzenba vitte a csajt, az meg azt unta, nem is tartott sokáig. Az ilyesmit jó időben tisztázni, nem mindegy, kinek mi az érdeklődési köre. A túrázás nem mindenkit tesz boldoggá, aki nem szereti, annak pokoli fárasztó. Ha neked ez a kedvenc időtöltésed, ő meg rühelli, akkor ebből nemigen lesz tartós kapcsolat.
6/29 anonim válasza:
Szerintem a a golyóidat otthagytad volna a domboldalban, ha engem baszol át így. Mindenre allergiás vagyok a természetben és nem is szeretem, ha taknyos időben vagy a tűző napon sétáltatnak, mint valami kutyát. Ha miattad és a hazugságaid dagadna be az arcom a pollentől vagy a napégéstől, biztos, hogy kiherélnélek. Meg játszmázós hulladékokkal amúgy sem kezdek.
7/29 anonim válasza:
6. Micsoda finom női lélek. Úgy megkívántam megismerni...🙂
8/29 anonim válasza:
Ha azt mondod Hollókő, mindenkinek a falu jut eszébe. Te meg nem magyaráztad el neki, hogy hova mentek.
9/29 anonim válasza:
Ez a kérdés hasonló az afféle keménykedésekhez hogy "vidd a csajt első randin az uszodába/strandra hogy ne tudjon sminkelni höhö". Vízálló sminktermékek léteznek, viszont ha nem tudom hogy túrázni akar vinni a gyökér akkor sajnos a randi abban a pillanatban véget ér ahogy ott állok az ösvény előtt mittudomén, flipflopban vagy csinos akármilyen lábbeliben, szandálban stb.
10/29 anonim válasza:
7
Pedig teljesen igaza van.
(3-as voltam, még mindig imádok túrázni, de akkor is igaza van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!