Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eljegyezzek egy olyan lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyezzek egy olyan lányt aki még ismerkedik más fiúkkal?

Figyelt kérdés

Random srácok elhívják kávézni és elmegy velük. Baráti társaságából pár honapja ismert srácokkal találkozgat kettesben...elmennek moziba, múzeumba, fesztiválra.

Nagyon szeretem, de csak ez akadályoz meg abban, hogy elvegyem. Valamiért mindig ilyen típusú lányokkal volt dolgom, nem értem ezt a lányok miért csinálják?

Én nem azt mondom, hogy most hozzá se szolhat fiúkhoz, de ő szinte mindegyikkel jóba van beszélgetnek heti szinten és találkoznak. Ha pedig én ezt szóvá teszem én vagyok a beteg, féltékeny, kontrolmániás..stb

Én is szeretek ismerkedni, de mindig is úgy gondoltam, hogy ha lesz egy komoly kapcsolatom akkor együtt ismerkedünk pl egy másik párral és akkor dupla randizunk. Van is ilyen a társaságunkba, többször is mondtam neki jó lenne 4 en elmenni valahova. De 4 év alatt 1x se voltunk senkivel.

2023. jún. 8. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ha nem is csal meg (úgy is megfog) kell ez neked?
2023. jún. 8. 18:15
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Neki ez lehet normális,de neked nem,különben nem tetted volna fel ezt a kérdést. Ga most eljegyzed ebben a helyzetben,lehet mindig arra fogsz gondolni,hogy ez hiba volt. Ha bizonytalan vagy,akkor ne tedd. Beszélj vele,hogy neked ez nem fér bele. Határozottan! És majd meglátod a reakcióját. Az is lehet,hogy visszább vesz,de az is,hogy tovább lép. Ha az utóbbi történne,ne sajnáld,mert a jövőben csak szorongásban élnél,hogy épp kivel van.
2023. jún. 8. 18:25
 13/16 A kérdező kommentje:
De hogy lehet valakinek ez normális, egyszerűen ezt nem értem..
2023. jún. 8. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az,hogy te sem érted. Akkor miért köteleznéd el magad vele? Hiába szereted,a rózsaszín köd egy idö után felszáll,te meg majd vered a fejed a falba. Olyannak húzz az újjára gyűrűt,akiben nem kételkedsz.
2023. jún. 8. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:
A lány nem őszinte veled! Vigyázz, nehogy nagy csalódás érjen!
2023. jún. 8. 23:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne jegyezd el, mert “ingatag”!
2023. jún. 8. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!