Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan párod, aki mással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párod, aki mással ment nyaralni, üdülni, vagy csak egy hétvégére, és veled egyszer sem?

Figyelt kérdés
Gondolok itt barátokra hogy velük ment, vagy esetleg a szülőjét vitte ( felnőtt), avagy a felnőtt gyerekét és téged nem hívott, sőt veled nem is ment sehova ? Ki akadtam teljesen és már nem volt kedvem vitázni sem, elhagytam. Ha valaki szeret akkor helyem lett volna az életében.
2023. jún. 7. 23:08
1 2
 11/15 Barnabas333 ***** válasza:
100%
6-os egy ideje igen, gyerek előtt más volt, sajnos enyhén autista, kevés dolog ahova szeret menni, néha ritkán vannak közös programok is. Szívás így élni.
2023. jún. 8. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Fiunk születése után két hónappal elutazott a férjem a kedves mamával 5 hétre az óceánon túlra egy rokonukhoz.

A gyerekünk 1 éves szülinapján már nem voltunk együtt.

2023. jún. 9. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:
9: És végül mikor és miért szakítottatok?
2023. jún. 9. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:

#9 vagyok.

Sok mindenért, sokat veszekedtünk, én úgy éreztem, ő elhanyagol engem, ő meg azt mondta, nem szeret már velem se beszélni se találkozni, mert akkor mindig veszekszünk. De pont ezért veszekedtünk, mert nagyjából heti 50 percet találkoztunk és abból is 30 perc abból állt, hogy nézte, hányas vonatot kell elérnie.

2023. jún. 9. 20:56
 15/15 anonim ***** válasza:
volt
2023. jún. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!