Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érdekel a párom "napi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdekel a párom "napi probléma összegzése". Én vagyok itt a gond?

Figyelt kérdés

Még csak másfél éve vagyunk együtt, és szeretem, de unalmasabb dolgot nehezen tudok elképzelni annál, mint amikor beszámol ki mennyire húzta fel, és milyen tudományos baromságot mondtak neki (idegesítő munkatársak, helytelen tényállítások, buta emberek stb...).

Tudom ez is része egy kapcsolatnak, és neki mindig olyan jól esik ezt elmondania, de már nagyon unalmas, hogy mindig kipanaszkodja magát nekem.

Próbáltam figyelmébe ajánlani, hogy beszélgessen többet a barátaival, de nem sok változás történt.

Nem tudom most kinek kéne változtatnia, én már próbálkoztam empatikusabb, megértőbb lenni.

2023. jún. 7. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, itt igazából a mértéktől függ, hogy ez mennyire durva nála. Mert azért aki állandóan panaszkodik az szerintem elviselhetetlen és sok ember számára az.

Igazából se neki se neked nem egészséges állandóan a panaszt hallgatni is gyártani. Ha ez napi szinten van és másról nem tud beszélni akkor érdemes lenne leülni megbeszélni vele mert ez nem normális.

2023. jún. 8. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen te vagy a gond. Teljesen alap, hogy meghallgatjuk a párunkat, segtünk neki, sírhat, panaszkodhat. Ha mindennap lehúz valaki, azt nem kell hagyni, de csak ilyen kis panaszkodás + mesélés az teljesen rendben van, ha nem akarod meghallgatni, akkor ne legyél vele. Nem lesz mindig jó kedve...
2023. jún. 8. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erős kijelentés itt most az hogy ő vele van a baj amikor nem tudjuk hogy mennyire energiavámpír a párja vagy csak panaszkodik kicsit minden nap..
2023. jún. 8. 13:23
 14/14 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Itt mondjuk nem mindegy a hangnem meg a gyakoriság.

Mert nyilván rohadt fárasztó szellemileg, ha valaki mindig mindenen csak panaszkodik, vagy esetleg rendszresen panaszkodik ugyanarról, szerintem ez borzasztó rosszemberi természetre vall, és egy idő után én nem is szeretek ilyen ember társaságában lenni, aki minden sz-ron panaszkodik meg nyíg.

De az viszont totál normális szerintem, hogy a párod be akar neked számolni a napjáról, elvégre napi 8-10 órát tölt ezekkel az emberekkel, és elég tapintatlan dolog részedről, hogy ezt az igényét semmibe veszed.

Mindenesetre, ha tényleg napi szinten panaszkodik a munkájáról, akkor el kéne gondolkodnia, hogy neki való közeg-e az, ahol most van. Én pl. onnan tudtam, hogy munkahelyet kell váltanom, hogy akár napi szinten tudtam volna bosszankodni a munkáról meg a főnökről vagy a kollégákról , aztán eldöntöttem, hogy nekem jobb élet kell, minthogy minden nap felb-sszam magam ezeken :D

2023. jún. 8. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!