Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek is én vagyok itt...

Szerintetek is én vagyok itt a hunyó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16/L vagyok. Előző héten voltunk kint a családdal a temetőben nagypapámnál, akkor lett volna a születésnapja. Kértem, hogy egy általam választott koszorút is vigyünk a sírra, de a nagyanyám azt mondta, hogy túl cigányos a koszorú, és hogy amúgy is viszünk elég virágot (egy csokor valami volt), szó sem lehet róla. Nagyon megbántott ezzel, hazafelé egy szót sem szóltam hozzá, otthon megkérdezte mi van. Mondtam, hogy tartozik egy bocsánatkéréssel a temetős dolog miatt. Még neki állt feljebb, hogy szemtelen vagyok, meg hogy a szívinfarktusára játszom. Mondtam, hogy így két bocsánatkéréssel tartozik.

Tegnapig egy szót sem szóltunk egymáshoz, enni sem ültem le a családdal miatta, így a szüleimnek is a bögyében vagyok. Tegnap nagymamám bejött a szobámba, hogy ne csináljam már, sokkal nagyobb bajok is vannak az életben, ne legyek ennyire sértődős. Mire én hogy ő mit szólna, ha azt mondanám, hogy szerintem a halálomat akarja, amit ő mondott nekem... Persze most emiatt is rám haragszik mindenki...

2023. jan. 29. 08:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Hú, de unatkozhatsz. Menj el egyet futni.
2023. jan. 29. 08:47
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Igen, te vagy a hunyó. Legközelebb megveheted az "általad választott" koszorút és elviheted magaddal. De nem diktálhatod a feltételeket, hogy mások mit válasszanak/vegyenek meg a te nevedben.
2023. jan. 29. 08:53
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem vetted te emg akkor?
2023. jan. 29. 09:00
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Majd saját pénzből veszel olyan koszorút amilyet akarsz, addig is fogd fel hogy nem te vagy a főnök aki mindenkinek bepofázik hogy mi legyen.
2023. jan. 29. 09:03
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Soha nagyobb bajod ne legyen az életben. Legközelebb megveszed a saját pénzedből, vagy elfogadod, hogy a családod többi tagja nem akarja azt is fizetni és nem is tetszik nekik annyira. De ilyen miatt ekkora hisztit csapni…. Biztos 16 vagy?
2023. jan. 29. 09:10
 6/18 anonim ***** válasza:
21%
Te mindent jól csináltál. Azt a koszorút is illett volna megvenni, és az az infarktusos megjegyzés is durva volt. Sajnos az embereket nem szokta érdekelni, hogy mi fontos a másiknak. Ha neked fontos volt a koszorú, akkor nem is értem, miért kellett így leszólni.
2023. jan. 29. 09:14
 7/18 anonim ***** válasza:
70%
Tehát duzzogsz, mert nem az történt ami te akartál...
2023. jan. 29. 09:21
 8/18 anonim ***** válasza:
71%
Dupla bocsánatkérést vár mert nem azt a koszorút vették amit ő akart :D first world problems?
2023. jan. 29. 09:28
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Szemét dolog azzal zsarolni mást, hogy "ha felidegesítesz, szívinfarktust kapok". Az elejétől kell leszarni az ilyen zsarolást, különben rákap.
2023. jan. 29. 09:32
 10/18 anonim ***** válasza:
75%
Értem én, hogy kiskamaszként azt hiszed te vagy a világ közepe és mindenki érted létezik, de azért hagyhatnád már a nagymamádat, hogy a néhai férjéről úgy emlékezzen meg, ahogy ő akar. Majd a halott férjed sírjára olyan cigányos koszorút raksz, amilyet akarsz.
2023. jan. 29. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!