Szerintetek is én vagyok itt a hunyó?
Sziasztok!
16/L vagyok. Előző héten voltunk kint a családdal a temetőben nagypapámnál, akkor lett volna a születésnapja. Kértem, hogy egy általam választott koszorút is vigyünk a sírra, de a nagyanyám azt mondta, hogy túl cigányos a koszorú, és hogy amúgy is viszünk elég virágot (egy csokor valami volt), szó sem lehet róla. Nagyon megbántott ezzel, hazafelé egy szót sem szóltam hozzá, otthon megkérdezte mi van. Mondtam, hogy tartozik egy bocsánatkéréssel a temetős dolog miatt. Még neki állt feljebb, hogy szemtelen vagyok, meg hogy a szívinfarktusára játszom. Mondtam, hogy így két bocsánatkéréssel tartozik.
Tegnapig egy szót sem szóltunk egymáshoz, enni sem ültem le a családdal miatta, így a szüleimnek is a bögyében vagyok. Tegnap nagymamám bejött a szobámba, hogy ne csináljam már, sokkal nagyobb bajok is vannak az életben, ne legyek ennyire sértődős. Mire én hogy ő mit szólna, ha azt mondanám, hogy szerintem a halálomat akarja, amit ő mondott nekem... Persze most emiatt is rám haragszik mindenki...
"sokkal nagyobb bajok is vannak az életben"
Akkor miért nem viselkedik felnőttként?? XD Ha ennyire apró, akkor miért nem mondja, hogy sajnálja?
Mindkettőtök dedós, de ő sokkal jobban. Nagyon undoritó, amiket csinál. Ő sokkal jobban hunyó, mint te. De ha én gyerekeim lennétek, nagyon hamar árva házban találnátok magatokat.
Ha a család meg rád haragszik, mintsem arra, aki az egészet elkedzte, és utána ocsmányságokat is mondott, akkor csak gratulálni tudok.
Éppenséggel fizettem volna én, nyúltam a zsebembe, de mondta a virágosnak majdhogynem hisztériázva, hogy nem, nem, nem, nem, nem. Jó, legyen meg az akaratotok, tisztelet a kivételnek.
De szerintetek a gyilkosságos vádja is helyénvaló volt? Ne már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!