Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért várnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért várnak néhányan 30 éves korukig is az első szexualis együttlétig?

Figyelt kérdés
Nem érdekli őket? Kezdetben még érdekli, majd a visszautasítások miatt már nem is érdekli?
2023. jún. 6. 12:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

"majd varunk eveket a szexel?"

Nekem semmi szexuális vágyam nincsen csak úgy, céltalanul a padláson,

Kifejezetten attól lesz, hogy van valaki, aki ezt kiváltotta belőlem.

El se tudom képzelni, honnét máshonnan szerez valaki szexuális vágyat.

Ezért nincs is mivel várni, nem is értem ezt az egészet, mit magyarázol.

Van csak úgy magától szexuális vágyad és azt keresed, kire boríthatod rá?... És ez elég is ahhoz, hogy vonzónak láss egy idegen testet?

Mert nekem kurvára nem, szerintem csúnya az emberi test.

2023. jún. 10. 15:41
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

"majd varunk eveket a szexel?"

Hallgass már meg néhány pszichiáter és szexológus-videót!

Vagy nézz meg egy dokufilmet!

Mind azt mondja, hogy a szexualitás két ember KÖZÖTT van.

Olyan nincs, hogy te nagyon akarsz szexelni, de nincs egy másik ember, akivel kettőtök KÖZÖTT alakult ki ez az energia. Az nem valódi szexuális vágy akkor, nem tartják annak, hanem csak valamilyen kényszer, ami szexuális vágynak TŰNIK neked.

Teljesen másról beszélünk mi, akik ismerik a valódi szexuális vágyat.

https://www.youtube.com/watch?v=FxcgLFyzwuA

2023. jún. 10. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!