Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin miért vannak úgy vele, hogy a kapcsolat akkor jó, ha csak keveset vannak együtt és aki ennél többre vágyik, annak nincs élete?
Ha valaki szeretné, hogy a párja napközben írjon neki egy két mondatot, mert amúgy semmit nem beszélnek, max annyit, hogy mikor hol tali, akkor ezzel máris sokat kér és mégis hogy képzeli, hogy elvár némi foglalkozást, hát menjen ő is dolgozni meg legyenek hobbijai.
Akik sokat vannak együtt, nem csam heti egyszer, esetleg együttélésnél is van minőségi együtt töltött idő a hétvégén kívül, ott biztos az egyik fél csüng a másikon, aki alig várja, hogy megszabaduljon tőle.
Az énidő fontos, de itt már napi 24 órát akarnak egyedül lenni, nekik aztán senki ne szabja meg, mit csináljon, csak a papucsok beszélik meg, hogy oké e, ha elmegy haverokkal inni, a pióca nő meg nem engedi, mert évfordulójuk van, megbeszélték, hogy mennek vacsorázni, hát az mi, a haverok és az ivás a fontosabb.
Akik sokat vannak együtt, azoknak nyilván nincs életük, nyomorultak.
Szerintem meg az a jó kapcsolat, ahol van minőségi együtt töltött idő és hiányzik a másik, ha nincs velünk. Ahol nem csak 3 naponta beszélünk. Az énidőben is meg kell találni az egyensúlyt, szerintem nem oké, ha minden munkanap hazaér valaki és hozzá sem szól a párjához. Napi 1-2 órát persze jó is ha egyedül vagy, de itt inkább a párjaikkal vannak ennyit, a többit meg nélküle.
Hát az se normális ha nincs élete valakinek a párja nélkül, és nem bír ki egy napot hogy ne beszéljen vele.
De az se normális, hogy nem keresi valaki a másikat.
#11 Nekünk van életünk a másik nélkül, csak mindig megbeszéljük egymással, hogy abban az életünkben éppen mik történnek, hogy érezzük magunkat, és hogy ez milyen hatással lehet a közös életünkre.
Szerintem ez a kulcs, hogy ezek ki legyenek beszélve, hogy mindenki tisztán lásson. Legyen külön éltünk, de legyünk képbe egymás életével, mert úgy érteni fogjuk, hogy a másik adott esetben miért stresszes, fáradt, szomorú stb, és tök sok felesleges veszekedést el lehet így kerülni. Számomra mindig meglepő, hogy vannak olyan párok, akik konkrétan nem tudják elmondani a másikról, hogy mostanában mivel foglalkozik a munkahelyén, a hobbiján belül, milyen sikerei voltak mostanában stb. ne adj isten még azt se, hogy milyen munkakörben dolgozik. Ők pl. mit csinálnak együtt, ha az ilyen alap dolgok megbeszéléséig sem jutnak el?
#11 Ezt hogy érted, hogy egy napot se bír ki? Úgy, hogy nem beszélnek telón, csak néhány szót írnak egész nap, vagy hogy konkrétan eltelik úgy 24 óra, hogy egy szót sem beszélnek?
Nekem ez mindig alap volt, hogy beszélünk valamennyit chaten, kifejezetten furcsa, hogy egy szót sem és így telne el egy nap. Még az elején sem fér bele nekem. 5 perc alatt is meg lehet beszélni, kinek milyen napja van. Mondjuk én együtt is élek a párommal, úgyhogy olyan sincs, hogy nem találkozunk egy napig.
Mert ez a "kapcsolati problémák" kategória. Ide nem jönnek olyan emberek akiknek minden tökéletes a kapcsolatukban. Általában valami indok van amögött, hogy az emberek nem akarnak több időt tölteni a párjukkal.
Az én kapcsolatomban is pont ez a gond, hogy a barátnőm állandóan velem akar lenni. Én is szeretek időt tölteni vele de amikor együtt vagyunk beleszól mindenbe. Ha két percre kimegyek a konyhába már kiabál a szobából, hogy mit csinálok. Ha fél órát nézek valamit a neten akkor már érdeklődik, hogy miért hanyagolom el. Ha megyünk az autóval akkor beleszól a vezetési stílusomba. Röviden, nincs olyan dolog amit neki ne kéne megmagyarázzak, hogy miért és hogyan teszek. Jelenleg dolgozunk ezen, de amíg meg nem oldódik addig nekem szükségem van nélküle eltőltött időre is.
Valahogy eddig mindig az anyáskodós, kontrolláló lányokat fogtam ki pedig nekem még főznie meg takarítania se kell egy lánynak. Inkább arra van igényem, hogy tudjunk együtt lenni úgy, hogy mindegyik csinálja a saját dolgát. A gond akkor kezdődik ha az egyik félnek nincs semmi célja az életben a kapcsolaton kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!