Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan párok, akik szinte egyáltalán nem szexelnek vagy kérdezhetném úgy is, hogy mennyire gyakori, hogy szinte egyáltalán nincs szex egy kapcsolatban?
Csak azért kérdezem, mert mi a barátnőmmel így vagyunk. Az, hogy szinte nincs szex, az nem igaz. EGYÁLTALÁN nincs szex. 🙂
11 év van köztünk, ő az idősebb. Én 37 vagyok, ő 48.
11 éve vagyis 2010-ben ismerkedtünk meg egy társkeresőn. 26 és 37 évesek voltunk. Először semleges helyszínen találkoztunk. Igazából egy alkalmas randinak indult. A szálláson azonnal egymásnak estünk akkor. Aztán egymásba szerettünk és párkapcsolat lett belőle. Mindig hétvégente találkoztunk. Természetesen szex is volt mindig. Volt olyan nyári este, hogy egyszer majdnem az utcán egy padon estünk egymásnak, alig bírtuk ki a szállásig. 2011-ben és '12-ben már hozzá mentem, nem semleges helyen találkoztunk. Ő is jött hozzánk. Volt olyan, hogy hónapokig voltam nála. Akkor megtapasztaltuk, milyen együtt élni és a szex is kevesebb lett. De volt szex akkor is!
Aztán neki 2012-ben elhunyt az édesanyja, nekem is '13-ban Édesapám, majd köztünk is úgy alakult a dolog, hogy ilyen-olyan különböző okok miatt nem tudtunk találkozni.
Gyakorlatilag 6 évig csak telefonon beszéltünk egymással, de ennek a részleteibe most nem megyek bele, mert elég bonyolult. Utólag mindent elmondott nekem, hogy miért nem találkoztunk.
2013 után 2019-ben találkoztunk újra. Mikor a vasútállomáson megláttuk egymást, percekig egymás nyakában voltunk... Ő jött el hozzám, mert ahol eddig lakott, onnan mindenképp el akart jönni.
Most ott tartunk, hogy immár 2 éve tartósan együtt élünk, be lett ide jelentve hozzám lakcímileg is, munkát is talált már.
Igazából minden rendben van, mindössze annyi a szépséghiba az egészben, hogy szexuális együttlét mint olyan egyáltalán nem létezik... Eleinte én problémáztam miatta, néha szóvá is tettem neki, amire ő azt mondta, hogy nem áll rá készen. Aztán egyszer még ő akadt ki, mikor a telómban különböző csajokról talált képeket...
Most jelenleg ott tartunk, hogy szex továbbra sincs, de már meg sem említem neki, mivel én magam se mindig akarom. Maga a tudat szar, hogy a saját barátnőmmel 8 azaz nyolc (igen, nem írtam el...) éve semmi együttlét nem volt (igaz, ebben volt az a 6 év, mikor egyáltalán nem találkoztunk) és irigylem az olyanokat, akik naponta csinálják és szimplán csak egymásnak esnek.
Viszont mikor szólóban megoldom magamnak, akkor onnantól kedve már egyáltalán nem vágyom rá én sem. De olyan is van, hogy napokig én se verem ki, mert egyszerűen nincs rá igényem. Sokszor vagyok fáradt a munka miatt és most, hogy ő is talált munkát, ő sem éppen kipihent.
Én személy szerint továbbra is ugyanolyan vonzónak találom őt, mint 11 éve (48 évesen is simán letagadhat vagy 10 évet), és szeretjük, imádjuk egymást, nem bírnánk ki egymás nélkül, viszont mintha a kémia meghalt volna kettőnk között.
Más hogy van ezzel? Vannak vajon még ilyen kapcsolatok? Persze itt nem a 80-90 éves bácsira-nénire gondolok, hanem ilyen fiatal/közepkorúakra, amilyenek mi is vagyunk.
37/F
A párom szürke-aszex, de még mi is szexelünk félévente, és akkor kb 1-2napig folyamatosan.
Két tippem is van, hogy mi lehet:
1: menopauza. Az odaver a libidónak.
2: hat évig talonbatartott, majd elővett, mikor szüksége volt rád, de már nem tekint partnernek.
31n (párom38f)
Megoldja veled a lakhatását és ennyi.
Nálunk is ez a helyzet, nem kell hozzá nagy agytrösztnek lenni.
Én 5 éve nem fekszem le vele, mert kiábrándultam belőle, mégse költözik el, mert csak albérletbe mehetne és semmije nincs.
A másodikat tutira kizárom, már csak azért is, mert nem egyszer volt olyan, hogy éppen meghallottam 1-1 telefonbeszélgetését véletlenül (Ő nem tudta, hogy hallom), mikor mondjuk rendelt itthonra pizzát vagy intézett valami hivatalos ügyet, és mondta, hogy "megadom a PÁROM számát".
Szóval én mint pasi vagyok itt neki és nem mint barát vagy haver, ezt 100%-osan biztosra veszem.🙂
Marad az első verzió, én is ettől tartok... Azért csak 48 éves már, hiába néz ki akármennyinek, a természettel nem lehet szembefordulni. Ezek szerint ez már legalább 2 éve tart?
1. Azt a részét ne vond a kapcsolatba, mikor 6 évig nem találkoztatok.
Azidő alatt ti barátok voltatok, akik tartottátok a kapcsolatot telefonon.
Tehát hivatalosan 2 éve nincs szex a partnereddel.
Nagyon egyszerű az indok, le is írtad, el kellett jönnie onnan ahol volt. Te jól jöttél neki, van lakása, talált munkát és a költségeken osztozhat veled, a lakótársán.
Lehet, hogy tök jó a kapcsolat és lehet, hogy párjaként emleget téged telefonba, de szerinted ennyitől a párja is vagy? Ennyire naiv nem lehetsz majdnem 40 évesen :(
Ha így akarod leélni az életed, hogy vered a brét sunyiba, hát hajrá. Jól írták, mással még családot is alapíthatnál, de az évek telnek, te sem fiatalodsz...
Én a helyedben azonnal lépnék, előtte persze megmondanám neki az okát, hogy figyelj, lakótársat találok bármennyit, de szeretnél szexelni, szeretnél tüzet érezni valakivel, szeretnél normális kapcsolatot... ha hajlandó változni akkor érdemes esélyt adni, de ne haragudj, ha ő 2 éve nem kívánt meg egyetlen egy alkalommal se téged akkor itt nincs mire várnod.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!