Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan párok, akik szinte egyáltalán nem szexelnek vagy kérdezhetném úgy is, hogy mennyire gyakori, hogy szinte egyáltalán nincs szex egy kapcsolatban?
Csak azért kérdezem, mert mi a barátnőmmel így vagyunk. Az, hogy szinte nincs szex, az nem igaz. EGYÁLTALÁN nincs szex. 🙂
11 év van köztünk, ő az idősebb. Én 37 vagyok, ő 48.
11 éve vagyis 2010-ben ismerkedtünk meg egy társkeresőn. 26 és 37 évesek voltunk. Először semleges helyszínen találkoztunk. Igazából egy alkalmas randinak indult. A szálláson azonnal egymásnak estünk akkor. Aztán egymásba szerettünk és párkapcsolat lett belőle. Mindig hétvégente találkoztunk. Természetesen szex is volt mindig. Volt olyan nyári este, hogy egyszer majdnem az utcán egy padon estünk egymásnak, alig bírtuk ki a szállásig. 2011-ben és '12-ben már hozzá mentem, nem semleges helyen találkoztunk. Ő is jött hozzánk. Volt olyan, hogy hónapokig voltam nála. Akkor megtapasztaltuk, milyen együtt élni és a szex is kevesebb lett. De volt szex akkor is!
Aztán neki 2012-ben elhunyt az édesanyja, nekem is '13-ban Édesapám, majd köztünk is úgy alakult a dolog, hogy ilyen-olyan különböző okok miatt nem tudtunk találkozni.
Gyakorlatilag 6 évig csak telefonon beszéltünk egymással, de ennek a részleteibe most nem megyek bele, mert elég bonyolult. Utólag mindent elmondott nekem, hogy miért nem találkoztunk.
2013 után 2019-ben találkoztunk újra. Mikor a vasútállomáson megláttuk egymást, percekig egymás nyakában voltunk... Ő jött el hozzám, mert ahol eddig lakott, onnan mindenképp el akart jönni.
Most ott tartunk, hogy immár 2 éve tartósan együtt élünk, be lett ide jelentve hozzám lakcímileg is, munkát is talált már.
Igazából minden rendben van, mindössze annyi a szépséghiba az egészben, hogy szexuális együttlét mint olyan egyáltalán nem létezik... Eleinte én problémáztam miatta, néha szóvá is tettem neki, amire ő azt mondta, hogy nem áll rá készen. Aztán egyszer még ő akadt ki, mikor a telómban különböző csajokról talált képeket...
Most jelenleg ott tartunk, hogy szex továbbra sincs, de már meg sem említem neki, mivel én magam se mindig akarom. Maga a tudat szar, hogy a saját barátnőmmel 8 azaz nyolc (igen, nem írtam el...) éve semmi együttlét nem volt (igaz, ebben volt az a 6 év, mikor egyáltalán nem találkoztunk) és irigylem az olyanokat, akik naponta csinálják és szimplán csak egymásnak esnek.
Viszont mikor szólóban megoldom magamnak, akkor onnantól kedve már egyáltalán nem vágyom rá én sem. De olyan is van, hogy napokig én se verem ki, mert egyszerűen nincs rá igényem. Sokszor vagyok fáradt a munka miatt és most, hogy ő is talált munkát, ő sem éppen kipihent.
Én személy szerint továbbra is ugyanolyan vonzónak találom őt, mint 11 éve (48 évesen is simán letagadhat vagy 10 évet), és szeretjük, imádjuk egymást, nem bírnánk ki egymás nélkül, viszont mintha a kémia meghalt volna kettőnk között.
Más hogy van ezzel? Vannak vajon még ilyen kapcsolatok? Persze itt nem a 80-90 éves bácsira-nénire gondolok, hanem ilyen fiatal/közepkorúakra, amilyenek mi is vagyunk.
37/F
Oké, ennyi erővel én is mondhatnám, hogy más fejében van a baj. 🙂 Nézőpont kérdése minden.
Egyes válaszokat pedig valóban nem viselek el, mégpedig azokat, akik a trollkodásommal jönnek és személyeskedve mondják, hogy baj van a toronyban... De igazad van, még én vagyok a hülye, hiszen ez a Gyakorikerdések, aminek mint tudjuk van egy színvonala. Valahol nagyon mélyen...🙂
Egyébként a normális kommentekre tudtommal nem írtam semmi olyat, amiből kiderülne, hogy nem viselem el őket. Csak próbaltam érveket írni. Vagy ennek úgy kéne működnie, hogy ha itt felteszek egy kérdést, akkor onnantól kezdve én már nem is reagálhatok a válaszokra és maradjak kussban? Érdekes egy meglátás 🙂
Egyébként nem önigazolást tolok, hanem a tényt közöltem, hogy mi egy pár vagyunk. 🙂 De ha figyelmesebben elolvasod, a kérdésem nem is arról szól, hogy mi egy párnak számítunk-e, hanem hogy mennyire gyakori/ritka, hogy vannak még ilyenek rajtunk kívül... A kettő enyhén szólva nem ugyanaz.
Attól tartok, hogy a barâtnőm sajnos aszexuális. Semmi nemi vágy benne, igaz évekkel ezelőtt éveken keresztül szedett antidepresszánsokat a betegségére, valszeg nem tett neki jót ilyen szempontból nézve. Így pedig akkor már mindjárt meg is dől a jól megmondott állításod...
De az tuti és 100%, hogy Te és én nem látjuk egyformán a dolgokat. Neked 1 hét szex nélkül lehet, hogy hosszúnak számít. Én mindent megadnék, ha nálunk ez csak 1 év lett volna. Ha pedig pár hónap, az még jobb. Az pedig már orgia lenne, ha minden hónapban 1-szer szexelnénk. 😀🙂 De igazából a lényeg azon van, hogy mi ketten a barátnőmmel hogy látjuk. De ahogy fentebb is említettem, a kérdésem nem az volt, hogy mi ketten minek számítunk.
Egy dologban viszont igazad van. A barátnőm már mégiscsak 48 éves és függetlenül attól, hogy szexelünk vagy sem, a gyerekvállalás már necces lenne. Hallani olyanokat, hogy valaki 50+ évesen szül, de ott már nyilván nagyobb a kockázat is. Ezzel tisztában is voltam, mikor összejöttünk. 37 évesen abszolút nincs meg bennem a vágy, hogy apa legyek... Azért meg nem fogok gyereket csinálni, mert ez a társadalmi elvárás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!