Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz ezek után a kapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ezek után a kapcsolatunkkal?

Figyelt kérdés

Egy fél évig egész jól működött a kapcsolatunk, de utána valami elromlott, barátom szerint miattam. Addig folyamatosan bókolt, nem bántott meg soha semmivel.

Volt olyan, amikor nem pattantam neki valamit megcsinálni egyből, akkor azt mondja biztos a munkahelyemen is ennyire serény lehetek, meg volt már mikor azt mondta lusta vagyok. Még amúgy nem élünk együtt, csak egymáshoz járogatunk.

Van úgy hogy azzal viccelődik, hogy ha nem hallgatok el, akkor kapni fogok tőle egy pofont, és ha nem is tetszik ez nekem, hogy mondja, ő akkor is fog ezzel viccelni, mert nem egy faarc. Azt is mondta már nekem, hogy ő neki utánam még sok nője lesz, de ő azt mondta ezt is viccnek szánta. De ha én mondok neki ilyet fordítottan, akkor ő már rögtön megsértődik. Azt mondta utálja azokat, akik a képeimet lájkolják, bár szerintem ő nem egy féltékeny típus, hiszen sokszor nem is törődik velem.

Volt már úgy hogy bosszúból nem feküdt le velem, arra hivatkozott ilyenkor hogy én mennyire megbántottam, és ha a továbbiakban rendesen viselkedik velem, akkor lefekszik velem. De volt már úgy hogy programot is vissza mondott emiatt, vagy eltolta, mert én őt megbántottam, és ha jól viselkedem, akkor majd lesz közös program.

Előfordult már az, hogy elvette a telefont a kezemből, és nem adta vissza, ilyenkor volt már olyan, hogy egy képemet kitörölte, illetve az exeit is én profilommal szokta nézegetni, mert az összes exe letiltotta őt.

De ő ő csinál valamit nélkülem szabadidejében, akkor nekem abba nincs jogom beleszólni.

Volt már olyan, hogy szakítani akartam vele, ilyenkor folyamatosan hívogat, és ír, és mondja mennyire szeret, és hogy ha nem vettem volna fel a telefont, akkor felkeresne. Ilyenkor volt már olyan, hogy mondta, mennyire fáj a szíve, szédül, nem jól érzi magát, meg hoy mennyire lenne már szívem, ott hagyni őt, mikor neki nem lenne szíve szakítani velem, mert nagyon szeret.

2023. jún. 3. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Talán harmadáig olvastam el (és az utolsó bekezdést), de sorjáznak a "piros zászlók", a "red flag"-ek, ahogyan itt a figyelmeztető jeleket szokták nevezni.

Érthető, hogy akartál már vele szakítani. Az ennek kapcsán előadott érzelmi zsarolása, betegségtünetei csak megerősítik, hogy menekülnöd kell ebből a kapcsolatból.

Ő nem egészséges lelkű ember és hosszú távon tönkre tesz lelkileg téged is.

2023. jún. 3. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Azért ennyi red flaget egy sztoriban nem sokszor látni.

Szakíts vele, tiltsd le, és vissza se nézz!

Nagyon beteg és ijesztő, amit csinál veled.

2023. jún. 3. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Ez az ember nem téged szeret, hanem magát szereti veled. Amikor o akarja... Sajnos igy nez ki a leirasbol. Szereti, ha a kezeben van az iranyitas. En nem maradnek vele a helyedben, es nem pazarolnam ra a draga idomet, de kivulrol az ember maskent latja, mint amikor benne van. Szerinted Te ezt erdemled? Erre vágysz? Ne hidd, h megvaltozik, ebbe a hitbe sokan belebuktak mar.
2023. jún. 3. 19:43
 4/10 Flagstaff válasza:
61%
Szerintem is tedd ki a szűrét. Nem jó partner, tönkre fog tenni percek alatt.
2023. jún. 3. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Menekülj, amíg nem késő! Nárcisztikus, uralkodó típus! Ahogyan írták fentebb imádja, ha irányíthat. Ezek mind intő jelek! Az, hogy kapsz egy pofont, most még csak szóban jön elő, de később érezni is fogod. Addig lépj, amíg nem sérülsz testileg! Nem szeret téged!
2023. jún. 3. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Mi lesz a kapcsolatotokkal?? 🤷‍♀️🤦‍♀️ Ilyen helyzetben már rég azon kellene inkább gondolkodnod, hova ásd el, ahol soha nem találják meg.
2023. jún. 3. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező olyan, de olyan módon fejezed ki magad, hogy rendesen tudom, hogy ki vagy.

Elárulhatnád a keresztneved kezdőbetűjét, hogy csak annyit írjak vissza. :D

Már milliószor leírtuk, hogy nem szerelmes beléd, nem szeret, nem tisztel mint egy emberi lényt. Csak egy "ly*k" vagy számára és egy bábu, akit rángathat, megalázhat ahogy csak szeretne. Ha ott lennék veled hajon fogva húználak ki a f*sból amiben vagy eskü, de nem vagyok ott, nem tudok segíteni neked. Neked kell annyi erőt, bátorságot, önbecsülést meríteni, elővarázsolni, hogy kitedd őt az életedből örökre. Akármit mondana, tenne nem kéne, hogy befolyásoljon.

Egy verbálisan bántalmazó, toxikus "párkapcsolatban" vagy és idő kérdése mikor fajul el oda, hogy fizikailag is bántalmazni fog!!!

El kéne menned pszichológushoz, óriási sokat olvasni ilyesmi fajta és persze egészséges kapcsolatokról, hogy észrevedd a különbséget és önfejlesztő csoportok, könyvek, sport sem ártana, hogy önbizalmat és bölcsességet adjon.

2023. jún. 3. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
De jó, akkor már ketten is vagytok.👍🙂
2023. jún. 3. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Persze az én válaszom törlik. De ezt a nyomorult kérdést nem, amit másfél éve ír ki. Szánalmas.
2023. jún. 3. 23:02
 10/10 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ennyi nem eleg, hogy otthagyd. Majd amikor a kezed tori, vagy beledallitja a kest, akkora mar lehet neked is leesik, hogy nem megfelelo kapcsolatban vagy. Nemcsak o beteg, hanem te is. Csak o kihasznalja a te betegseged.
2023. jún. 4. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!