Most adjam fel a kapcsolatunkat? Nagyon régóta barátok vagyunk.
Én hagynám hogy lejátssza a nővel a dolgot. A valóban jóban vagytok akkor beszélj vele őszintén. Nem kell választás elé állítani, csak érezze hogy nálatok mindig szívesen látott vendég és keresztapaként helye van a gyereked életében is.
Valószínű elege lesz a barátnő féltékenységéből és szakítanak. Neked nem kell fúrni a csajt.
Minden klappol a nővel? Hogy el akarja szakítani az (amúgy férjezett) legjobb barátjától, aki nem mellesleg a keresztgyereke anyja? Ezzel a nővel semmi sem klappol és valószínűleg erre a srác is rá fog jönni.
Amúgy én kivárnék a helyedben és ráhagynám a dolgot. Ha olyan személyiség a barátod, hogy nem hagyja magát irányítani, akkor elég hamar ráun a csaj kontrollmániájára. Ha meg aláfekszik neki, ti úgysem tudtok mit csinálni. Az, hogy "titokban" eljön-e látogatóba megint az ő dolga, nyilván ha idejönne a nő emiatt balhézni akkor szépen elbeszélgetnék a fejével, és ennyi. Próbálj meg kimaradni ebből, amennyire tudsz, a barátodnak meg ott lenni, amikor szüksége van rád.
Szerintem a nővel ezt neki kell lejátszani - ahogy előző írja.
Valószínű, hogy más társaságokba se engedné, ha pl. féltékeny típus és ha ez így van, lehet előbb-utóbb elege lesz a korlátozásokból, de nem lehet tudni, minden egyén- és személyfüggő, a kapcsolatok, emberi lelkek bonyolultak.
Persze hogy nem zavarja a ferjet, ha kell valami, vagy a gyerekre kell vigyázni nem őt nyaggatja a kérdező hanem a baratjat.
A kiscsaj túltolja szerintem is, de azert kicsit sok valóban a heti 1 hétköznap meg hétvégen is par óra. Igazabol kicsit olyan mintha amit a ferj nem tudna kivitelezni nem baj ott a tarsolyban a barát.
Valamilyen szinten érthető hogy a barátnő nem hozzatok akar alkalmazkodni.lehet most még nem volt ilyen szitu, de hosszútávon ezek előjönnek.
Elnézést,de a férjem 100%ban kiveszi a részét a gyereknevelésből, és a bevásárlásból ha itthon van,sőt nagyrészt ő végzi,mert neki van jogsija. Nagyon jó apa és társ. Nem azért van a keresztapja, hogy ugráltassam,de,ha szól, hogy jön megkérem, hogy hozzon mondjuk egy üdítőt,mivel neki egyszerűbb,mint nekem a gyerekkel elindulni,így nyilván hoz.
Nem vártuk el az alkalmazkodást tőle csak a normális viselkedést,de nem ment az sem.
Egyébként valószínűleg szakítani fognak,mert nem olyan a srác, hogy sokáig elviseli a b*szogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!