Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él még olyan ember a Földön aki szerelemből fekszik le valakivel?
Engem már rengetegszer leszóltak ezen az oldalon,hogy milyen maradi a gondolkodásom, pedig fiatal vagyok (18/L) és én is úgy gondolom,hogy CSAK szerelemből lehet szeretkezni. Jönnek a különböző magyarázatok,hogy ez csak kémia meg mit tudom én,hogy mi,mert ha vonzódsz valakihez,akkor mért ne lehetne lefeküdni vele,meg,hogy ki kell élvezni az életet és egyéb ilyesmi. Azt gondolom,hogy ezek ostoba magyarázatai annak,hogy valaki miért csapodár és szabados erkölcsű. Ilyenkor szokott az jönni,hogy prűd vagyok.Nos,nem,még csak prűd sem vagyok,nagyon sok minden beletartozik nálam a szexbe és igen gyakori és változatos a szexuális életem,annak ellenére,hogy 3 éve vagyok együtt a párommal.
Szomorúnak találom,hogy az ilyen gondolkodású embereknek,mint mi,rosszul kell érezni magunkat,azért,mert tiszteljük magunkat annyira,hogy nem válunk közkinccsé, valamint hallgatni az elménkre vonatkozó negatív megjegyzéseket. Remélem emiatt senki nem változik meg és még lesznek továbbra is ilyen emberek a Földön!
én nem XD mert még senkivel sem
de am csak szerelemből kéne, aki nem szerelemből teszi hanem pillanatnyi fellángolásból az a vágyainak az ura...nem ítélem el őket, mert persze mindent és mindenkit meg lehet kívánni
pl.: megkívánom a Kis Pista (6 éves ovis XD) finom illatú almáspitéjét, más kérdés h oda is megyek és elveszem a pisistől, vagy megtartóztatom magam és várok addig amíg egy (IGAZI/ NAGY Ő)= pékség közelébe nem kerülök
XD milyen jó kis szemléltetés:))
Szia!Tetszik a kérdés!Én is minap tettem fel egy hasonló kérdést!Nem sok sajnos!Én végeztem egy felmérést a chat.hun
,ahol 16 és 22 év közötti lányokat kérdeztem meg,de vagy 35-40 lány legalább,hogy ha nem szerelmes valakibe,csak nagyon tetszik neki,akkor lefeküdne e vele!Csupán csak szimpátiából meg azért mert megkívánta!Közlöm a megdöbbentő adatokat:)40 lányból 32 azt mondta hogy simán ha tetszik neki,és ebből a legtöbbnek már volt egyéjszakás kalandja és azt mondták jó volt!Na erre varjál gombot!!:)
Mi a párommal ilyenek vagyunk. Vártunk egymásra, az Igazira, és szerelemből szeretkeztünk.
Ő 26 évet várt rá, én 21-et. Megérte.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!