Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom barátkozik egy nővel, de amióta szingli lett a nő, a párom kerüli. Miért?
8 éve vagyunk együtt a párommal, 30 körül vagyunk mindketten, és a kérdésben szereplő nő is.
Két éve került a munkahelyére ez a nő, összebarátkoztak. Nem csináltam ebből problémát mert nekem is vannak férfi haverjaim. A csajnak párkapcsolata volt. Sokat beszélgettek munkaidőn kívül is, néha összefutottak meginni egy kávét. Még ez sem zavart. Néha én is találkoztam vele futólag, egy normális kedves csajnak tűnt. Szebb mint én de semmi rossz érzést nem keltett mégsem.
Egy hónapja szakított a barátjával és azóta furcsa a párom. Nekem úgy tűnik, mintha kerülné a csajt. Ha ír neki a csaj, röviden válaszol, nem nyomkodja hosszan a telefont már. Nem hívogatja a csajt. Nem is nagyon találkoznak. Kérdeztem, összevesztek? Rázta a fejét, de nem nagyon beszél.
Tegnap egy boltban láttuk a csajt, mosolyogva integetett, nem látszott rajta semmi harag. Ahogy a párom visszaintegetett rajta is a szokásos kedvességet láttam.
Észrevettem, hogy a párom figyelte sokáig.
Először az jutott eszembe, hogy esetleg a csaj rástartolt volna a páromra? De az is megfordult a fejemben, hogy mi van ha a párom vonzódik hozzá és amióta a csaj szingli, ez miatt kerüli? Nem mond semmit, így csak találgatni tudok de gyanakszom, hogy valamelyik fél részéről történt valami több, holott mint írtam én hiszek a női-férfi barátságban.
Valószínűleg tetszik neki a csaj, de van annyira gerinces, hogy ezt elnyomja magában mert Te vagy neki és így inkább kerülni kezdte.
Vagy már meg volt neki és azért sunnyog, nehogy gyanúra adjon okot neked.
Na igen, ezt furcsállom én is. Az évek alatt történt már olyan, hogy egy haverja nővére próbálta megkörnyékezni, de azt egyből elmesélte nekem.
Annyit tudok, hogy a csaj azért szakított mert az utóbbi időben a volt barátja egyre többet ivott.
Volt egy kérdés itt nem is olyan rég, abban azt mesélte a kérdező, hogy a Párjának a haverja szakított a barátnőjével. A Pár és a barátnő is jóban voltak egymással. A csaj pedig nagyon rá akarta tenni a Párra a saját fájdalmát, amit a szakítás okozott neki.
Lehet a csajban is megborult valami és máshogy viselkedik, mint eddig, ez pedig taszítja a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!