Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint nem csinálok semmit, majd megütött?
Egy ideje nem dolgozom, nem kapok munkát, ezért volt. Rosszul mennek neki a dolgok(kick box edző), bizonytalan az állása és elhordott mindennek. Kiborult, nem fejezte be, pedig mondtam, hogy hagyja már abba, nem vagyok ingyenélő és próbálkozom, de csak mondta és mondta.. én meg gondoltam oldom a feszültséget és játékosan kis pofonokat adtam az arcára, hogy ne beszéljen így velem, mire ő megütött és nekiestem a falnak. Erős, küzdősportot oktat, nem kis ütéske volt, mint amit tőlem kapott. Nem ütöttem vissza. Utána bocsánatot kért.
Elhagyjam?
nem csak lúzer ingyenélő vagy, hanem puhány kákabelű is.
miért van veled egyáltalán az a nő? Lehet csak be volt rúgva mikor összejött veled. Nemsokára kijózanodik.
Ez nyilván kamu.
Mindenestre ha valaki olyan kretén hogy a feszültséget játékos pofonokkal próbálja oldani, azt ott kell hagyni, aztán pofozgassa játékosan a jó édes anyját ha már ilyen gyökérnek nevelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!