Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szerint nem csinálo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint nem csinálok semmit, majd megütött?

Figyelt kérdés

Egy ideje nem dolgozom, nem kapok munkát, ezért volt. Rosszul mennek neki a dolgok(kick box edző), bizonytalan az állása és elhordott mindennek. Kiborult, nem fejezte be, pedig mondtam, hogy hagyja már abba, nem vagyok ingyenélő és próbálkozom, de csak mondta és mondta.. én meg gondoltam oldom a feszültséget és játékosan kis pofonokat adtam az arcára, hogy ne beszéljen így velem, mire ő megütött és nekiestem a falnak. Erős, küzdősportot oktat, nem kis ütéske volt, mint amit tőlem kapott. Nem ütöttem vissza. Utána bocsánatot kért.

Elhagyjam?

2023. jún. 1. 17:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugye senki nem hiszi el ezt a gyenge kamut? Ehh... 😑😮‍💨
2023. jún. 1. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

nem csak lúzer ingyenélő vagy, hanem puhány kákabelű is.

miért van veled egyáltalán az a nő? Lehet csak be volt rúgva mikor összejött veled. Nemsokára kijózanodik.

2023. jún. 1. 21:39
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Ez nyilván kamu.

Mindenestre ha valaki olyan kretén hogy a feszültséget játékos pofonokkal próbálja oldani, azt ott kell hagyni, aztán pofozgassa játékosan a jó édes anyját ha már ilyen gyökérnek nevelte.

2023. jún. 1. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Akkor menj dolgozni, én kidobnalak a francba nem kéne ilyen "pasi"..
2023. jún. 1. 22:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Bizony, kitalált helyzet volt, és jól gondoltam, ha nő kever le egyet nem számít, akkor sem, ha olyan erőviszonyok vannak, mint fordított felállásban.
2023. jún. 2. 05:52
 16/18 anonim ***** válasza:
15, szarügy.
2023. jún. 2. 10:17
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Dobd.
2023. jún. 2. 13:04
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
Tükrözi az oldal színvonalát, hogy a jelentések ellenére, plusz a kérdező is bevallotta hogy kamu mégsem lett törölve. 😑Sőt lett még olyan agyhalott aki kommentelte is.... 🤦
2023. jún. 2. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!