Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha a barátnőm és a családja is teljesen ellene van a sportnak amit csinálok?
#3 Nem hiszem, az nem tűnik elég veszélyesnek, hogy felnőtt emberek azt mondják egy 10 hónapos párkapcsolatban, hogy hagyja abba. Én inkább montainbike, motorverseny, ejtőernyős ugrás, búvárkodás, motorverseny vonalon tippelnék.
Kérdező, a szüleid mit mondanak? Ténylwg ebből szeretnél megélni, vagy látsz másik alternatívât is rá?
Semmi közük hozza
Dönts a lány v a sport
"mostmár profi szinten de megélni még nem tudok belőle"
Akkor ez nem is élsport hanem csak valami hobbi
De élsport csak magyarországon a focin kívül nem pénzelnek agyba főbe kb semmi sportot, ezért sem lehet még megélni belőle hiába vagyok profi szinten, azért kell idő még, fejlődni, hogy kijussak külföldi versenyekre és akkor már meglehetne élni belőle.
7-es válaszoló neked nagyon köszönöm a válaszod, a képembe vágtad a valóságot és az igazságot, nagyon hálás vagyok azért amit mondtál:)
Mondjuk összeházasodtok, jön a gyerek te meg összetöröd magad és vegetálsz egy tolókocsiban mint egy cserép muskátli.
Nagyobb esély van rá mint ha egy könyvelőhöz menne hozzá a barátnőd.
Ne add fel az álmaid de azt is vedd tudomásul ha a barátnőd nem vállalja fel ezt a kockázatot és inkább mást választ helyetted.
Nézd ez elég meredek hozzaállás a reszükről.Azt tudom mondani,hogy a barátnőd és a szülei olyan emberek,akiknek fogalmuk nincs,hogy az életedben mennyire fontos ez.Ettől még jó emberek,csak mivel nem tapasztalták,így nem tudják hogy mit is akarnak tulajdonképpen.Lehet jót,de nem tesznek vele jót!!
Ezért mondják,hogy hagyd abba és heppy lesz minden.
Hát nem!Azért nem,mert ez éltet ezt akarod es e nélkül nagy vesztesség érne.Elveszne egy darab belőled!Úgy ereznéd,hogy feladtál valamit.Ez pedig negatívan hatna az őnbecslésedre.Hiába vígasztalnának!Semmit se ére!Szval ha a barátnőd feltett szándeka hogy a most lelkes,vidám palijából egy keseredett fickót faragjon,akkor jó úton van.Soha se fogod elhessegetni a gondolatot,hogy milett volna,ha ..
Ez bent marad kedves barátom!
Ne hagyd abba!!Csak ha te őszintén akarod abbahagyni!!
Ha ezt nem érti meg,akkor az sajnalatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!