Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ha a barátnőm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha a barátnőm és a családja is teljesen ellene van a sportnak amit csinálok?

Figyelt kérdés
Szóval 22/f vagyok a barátnőm 20/n, van egy sport amit én régóta (8éve) űzök már, mostmár profi szinten de megélni még nem tudok belőle viszont 2-3 éven belül ha jobban sikerülne befutnom benne akkor bőven meglehetne élni is belőle. A barátnőmmel 10 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem, de teljesen ellene van ennek a sportnak, nyílván van benne veszély mint minden profi sportban, de én imádom ezt csinálni és nem értem a barátnőm miért nem tudja ezt elfogadni, mindenképp azt szeretné ha abbahagynám, de én nem akarom abba hagyni mert imádom csinálni de a barátnőm is nagyon szeretem, szerintetek mit lehet tenni ebben a helyzetben? Esetleg valaki volt már hasonlóban? Köszönöm előre is a válaszokat!
2021. szept. 8. 20:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Milyen sport?
2021. szept. 8. 20:35
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Testépítés gondolom.
2021. szept. 8. 20:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem épp testépítés de közel jár hozzá, azért nem szeretném kiírni milyen sport mert a barátnőm is szokta nézni ezt az oldalt és nem akarom hogy ráismerjen a kérdésre!
2021. szept. 8. 20:46
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

#3 Nem hiszem, az nem tűnik elég veszélyesnek, hogy felnőtt emberek azt mondják egy 10 hónapos párkapcsolatban, hogy hagyja abba. Én inkább montainbike, motorverseny, ejtőernyős ugrás, búvárkodás, motorverseny vonalon tippelnék.

Kérdező, a szüleid mit mondanak? Ténylwg ebből szeretnél megélni, vagy látsz másik alternatívât is rá?

2021. szept. 8. 20:51
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Semmi közük hozza

Dönts a lány v a sport

2021. szept. 8. 20:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
8 éve csinálod ezt a sportot, ami ha jól értelek, az életed. Igen fontos, kitüntetett helyen van. Én biztos nem engednék a barátnő kívánságának. Ő így ismert meg téged az első perctől fogva. Önzés a részéről és nem fog jobban szeretni akkor sem, ha a kedvéért abbahagyod. Te viszont utalni fogod saját magad!
2021. szept. 8. 20:58
 7/16 anonim ***** válasza:

"mostmár profi szinten de megélni még nem tudok belőle"

Akkor ez nem is élsport hanem csak valami hobbi

2021. szept. 8. 21:03
 8/16 A kérdező kommentje:

De élsport csak magyarországon a focin kívül nem pénzelnek agyba főbe kb semmi sportot, ezért sem lehet még megélni belőle hiába vagyok profi szinten, azért kell idő még, fejlődni, hogy kijussak külföldi versenyekre és akkor már meglehetne élni belőle.

7-es válaszoló neked nagyon köszönöm a válaszod, a képembe vágtad a valóságot és az igazságot, nagyon hálás vagyok azért amit mondtál:)

2021. szept. 8. 21:10
 9/16 anonim ***** válasza:
46%

Mondjuk összeházasodtok, jön a gyerek te meg összetöröd magad és vegetálsz egy tolókocsiban mint egy cserép muskátli.

Nagyobb esély van rá mint ha egy könyvelőhöz menne hozzá a barátnőd.

Ne add fel az álmaid de azt is vedd tudomásul ha a barátnőd nem vállalja fel ezt a kockázatot és inkább mást választ helyetted.

2021. szept. 8. 21:12
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Nézd ez elég meredek hozzaállás a reszükről.Azt tudom mondani,hogy a barátnőd és a szülei olyan emberek,akiknek fogalmuk nincs,hogy az életedben mennyire fontos ez.Ettől még jó emberek,csak mivel nem tapasztalták,így nem tudják hogy mit is akarnak tulajdonképpen.Lehet jót,de nem tesznek vele jót!!

Ezért mondják,hogy hagyd abba és heppy lesz minden.

Hát nem!Azért nem,mert ez éltet ezt akarod es e nélkül nagy vesztesség érne.Elveszne egy darab belőled!Úgy ereznéd,hogy feladtál valamit.Ez pedig negatívan hatna az őnbecslésedre.Hiába vígasztalnának!Semmit se ére!Szval ha a barátnőd feltett szándeka hogy a most lelkes,vidám palijából egy keseredett fickót faragjon,akkor jó úton van.Soha se fogod elhessegetni a gondolatot,hogy milett volna,ha ..

Ez bent marad kedves barátom!

Ne hagyd abba!!Csak ha te őszintén akarod abbahagyni!!

Ha ezt nem érti meg,akkor az sajnalatos!

2021. szept. 8. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!