Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ha a barátnőm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha a barátnőm és a családja is teljesen ellene van a sportnak amit csinálok?

Figyelt kérdés
Szóval 22/f vagyok a barátnőm 20/n, van egy sport amit én régóta (8éve) űzök már, mostmár profi szinten de megélni még nem tudok belőle viszont 2-3 éven belül ha jobban sikerülne befutnom benne akkor bőven meglehetne élni is belőle. A barátnőmmel 10 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem, de teljesen ellene van ennek a sportnak, nyílván van benne veszély mint minden profi sportban, de én imádom ezt csinálni és nem értem a barátnőm miért nem tudja ezt elfogadni, mindenképp azt szeretné ha abbahagynám, de én nem akarom abba hagyni mert imádom csinálni de a barátnőm is nagyon szeretem, szerintetek mit lehet tenni ebben a helyzetben? Esetleg valaki volt már hasonlóban? Köszönöm előre is a válaszokat!
2021. szept. 8. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9 arra van pénz aminek van értéke is, jégkorong, kézilabda, kosárlabda játékosok is megélnek. Mondjuk ezekre a sportokra nem annyian kíváncsiak mint a csepeli Kossuth Lajos Általános Iskola 1848-as megemlékezésére
2021. szept. 8. 21:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Súlyemelés?
2021. szept. 8. 22:55
 13/16 peca1000 ***** válasza:
0%
Ha veszélyes, és drága, akkor megértem, hogy ellenzik.
2021. szept. 9. 00:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én támogatlak. Lehet a sport alapján kéne párt találnod. Vagy hasonlót, akinek ugyanígy kevés a szabadideje. Aztán kapcsolatosdizni amúgy 30 felett is lehet. Élsportolni viszont csak most. Én szurkolok neked. Olimpiai sportág esetleg, kijuthatsz 3 év múlva?
2021. szept. 9. 00:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért, ha 8 éve űzöl valamit, de még nem vagy profi ennyi évesen, akkor nem tudom, mennyire lehetséges verseny szinten megélni belőle. Nem rosszból, én is sportolok, imádom, kell a mentális egészségemhez, de profuinak lenni teljesen más dolog. Elég kevés sportról tudom elképzelni, hogy ilyen későn megélhetés lehessen belőle. Esetleg, ha oktatod. Saját teremben, oktatásban van pénz, ha jól marketingeled magad. El tudom képzelni, hogy barátnődnek is ezzel van gondja. Pár kapcsolódó képzéssel, pár versenyeredménnyel meg lehet alapozni a dolgot.

Egyébként párom is versenysportolt 11 évig, szép eredményekkel, de ő ezek után rájött, hogy hiába az eredmények, nincs az a plusz benne, amitől profi lehetne. Mai napig imádja, csinálja, de már csak hobbiként. Sajnos sport téren tényleg nem elég egyszerűen jónak lenni, ha életvitelszerűen akarod megélhetésért űzni.

2021. szept. 9. 07:59
 16/16 anonim ***** válasza:

3.

Ennyiből már simán rájön ha nem teljesen ostoba. :D szerintem nyugodtan kiirhatod

2021. szept. 9. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!