Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti 36 év korkülönbséggel lehet e probléma mentes házasság? Én 23 éves vagyok a párom 59 éves. Jelenleg jónak mondhatom a szexet, De mikortól fog ez változni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 15:19
31/38 anonim válasza:
Egyik ember se egyforma.Lehet hogy a rokonod 81 évesen aktív és teljesen épp (a korához képest) de lehet hogy a leendő férjed már 63 évesen járni nem tud.Az se biztos hogy te a rokonod génjeit örökölted és aktív leszel 81 évesen.Nekem ez a rengeteg év sok lenne.
33/38 anonim válasza:
Úristen! Kérlek ebbe ne, hogy belemeny! Nekem hasonló esetem volt, van. Régebben egy nálam 16 évvel fiatalabb elvált férfibe voltam nagyon szerelmes, már ekkor Ő is elvált volt. Házasság lett a dologból. Férjem 61 éves korában mivel cukorbetegsége volt előbb egyik majd másik lábát amputálták, 71 éves korában meg halt. Közös családunk nem volt, akaratunk ellenére sem tudtam terhes maradni. Gondolhatod milyen volt az egész életem. Most a halála után meg az Ő első házasságából született gyerekei örököltek. Bár Te tudod, a Te kezedben van a sorsod. De Te még nagyon fiatal vagy, kérlek Te találsz magadhoz való férjet. Ja igen, ha azt veszem, hogy egy idősebb mondjuk 55 65 éves férfival jobb a szex, mint egy mai fiatallal, akinek az a lényeg neki jó legyen, és nem foglalkozik azzal, hogy neked jó e? De 65 év felet a férfiaknál azt mondják 80% ban fél hatot mutat és onnét nem mozdul. Tudod mire gondolok. Most itt vagyok félig öregként és én sem találok fiatalabb férfit magamnak. Talán meg tudtalak győzni.
34/38 anonim válasza:
"Most itt vagyok félig öregként és én sem találok fiatalabb férfit magamnak"
Akkor nalad is fel 6 van :)
38F incel
35/38 anonim válasza:
Mi az a fél 6, kérlek mondja meg nekem valaki :D
36/38 anonim válasza:
De nalam mar haromnegyed 6 van UTC+8 szerint.....
38F incel
37/38 anonim válasza:
35: amikor már nem áll fel a zászló
38/38 A kérdező kommentje:
34 választ adónak. Én nőként írtam! Miből gondolod hogy pasi vagyok?
2023. jún. 2. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!